Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 10:41

Бейонсе віддала мільйон Каддафі гаїтянам

Бейонсе віддала мільйон Каддафі гаїтянам

Американська поп-співачка Бейонсе оголосила, що віддала на благодійність гонорар, отриманий за виступ на вечірці для сім'ї лівійського лідера Муаммара Каддафі.

Напередодні 2010 року Бейонсе разом зі співаком Ашером виступила на приватній новорічній вечірці на карибському острові Сент Бартс. За відомостями ЗМІ, вечірка влаштовувалася сином Каддафі Ганнібалом, і за виконання п'яти пісень Бейонсе отримала близько мільйона доларів.

2 березня представники виконавиці заявили, що гонорар за той виступ був відданий на благі цілі, як тільки з'ясувалося, що організатор концерту пов'язаний з сім'єю Каддафі.

За словами менеджменту Бейонсе, гроші були передані ще близько року тому в фонд допомоги постраждалому від землетрусу Гаїті, який очолювали колишні президенти США Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший. У фонді підтвердили, що пожертвування від Бейонсе було прийнято в перші тижні після природної катастрофи.

Раніше канадська співачка Неллі Фуртадо оголосила, що відмовляється від гонорару в мільйон доларів, отриманого від сім'ї Каддафі за виступ на вечірці в італійському готелі в 2007 році.

Заяви від артистів почали надходити у зв'язку з акціями протесту проти режиму Муаммара Каддафі, котрі вилилися в громадянську війну в Лівії.

Відомо, що в різний час на приватних вечірках, що влаштовувались кланом Каддафі, крім Бейонсе, Фуртадо і Ашера виступали Мерайя Кері, 50 Cent і Лайнел Річі. Вони поки не робили жодних подібних заяв для преси.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе віддала мільйон Каддафі гаїтянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути