середа, 02 березня 2011 10:42

В української медсестри Каддафі за бешкет забрали закордонний паспорт

В української медсестри Каддафі за бешкет забрали закордонний паспорт

Скандально відома броварчанка Галина Колотницька, що прославилася близькими стосунками з Муаммаром Каддафі, має шанси не тільки не повернутися до Лівії та до її лідера, але взагалі стати невиїзною. Це може бути через її поведінку під час відправлення на Батьківщину і в польоті з Тріполі військовим літаком Іл-76МД, подробиці якого "Сегодня" розповіли члени екіпажу й пасажири.

"За вживання спиртного в Лівії - покарання до 5 років в'язниці, але Колотницьку заводили в наш літак під руки, - говорить один із супроводжуючих. - Опинившись у вантажній кабіні, вона почала качати права, мовляв, чому її везуть вантажним, а не пасажирським літаком, зажадала назвати прізвища льотчиків і пригрозила їх звільнити. Вона була дуже агресивна, кричала, що вона жінка Каддафі, і він в образу її нікому не дасть. Екіпаж був просто в шоці. У якийсь момент її навіть були готові зв'язати й укласти на підлогу, бо слова на неї не діяли. Після прибуття до "Борисполя" у неї забрали закордонний паспорт. І тепер, мабуть, повернуть не скоро. А може, й не повернуть. Ми рекомендували її занести в "чорні списки" бешкетників, які не допускаються на борт".

Військовий журналіст Влад Волошин, який летів з Тріполі тим же "Іллюшиним", підтверджує, що Галина перебувала у збудженому стані. "Ми з оператором, ще не знаючи, що це Колотницька, хотіли її записати до числа інших пасажирів, з'ясувавши, що вона думає про події в Лівії, - сказав підполковник. - Але отримали різку відмову. Потім ця жінка підійшла до когось із членів екіпажу і зажадала кави. Вибачившись, льотчик відповів, що посуд закінчився, адже летіло 185 осіб. Та буркнула - мовляв, ну й порядки, звільнити вас треба до чортової матері... Галина летіла з подругою на нижній палубі Іл-76 і щось постійно говорила "про Папу" (так називає Каддафі його оточення. - ред.)".

Сама Галина третій день ховається від журналістів, що "нападають" на її квартиру. Під дверима її житла в Броварах побували кореспонденти інформагентств, телеканалів і газет з всього світу - Reuters, Associated Press, The Times... Деякі - з подарунками. "Ось, привіз ..." - каже кореспондент The Times Тоні Халпін, тримаючи пляшку елітного коньяку і пакет з коробкою парфумерії. Але подарунки Галину не вразили. "Не вживаю", - кинула вона, пробігаючи повз журналістів у машину, щ чекала її.

Газета знайшла голову 2-ї антарктичної експедиції Володимира Округіна, у складі якої у 1997 році кухарем працювала Галина. "Галя була душею компанії, - розповів нам Володимир. - Вона настільки смачно готувала борщі і свої фірмові "галушки від Колотницької", що за ними вишиковувалися черги. Це був справжній бренд! Галя була такою м'якою і доброю дівчиною, що їй хотілося впасти на груди і розповісти про наболіле. А ще ми там влаштовували танці при свічках... Передаю їй привіт і чекаю на зустрічі полярників".

Інформація про те, що у Каддафі працює українська медсестра, яка нібито є його коханкою, стала відома завдяки сайту Wikileaks, який опублікував донесення американського посла в Лівії Джейна Кретза.

Зараз ви читаєте новину «В української медсестри Каддафі за бешкет забрали закордонний паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути