середа, 06 лютого 2013 16:06

Вагітна Кім Кардаш'ян може втратити дитину

Вагітна Кім Кардаш'ян може втратити дитину
Знаменитість переживає стрес через розлучення Фото: GLOBAL LOOK press

Вагітність зірки американського телебачення Кім Кардаш'ян під загрозою. Всьому виною сильний стрес, який переживає знаменитість через шлюборозлучний процес з її чоловіком Крісом Хамфрісом.

Кім Кардаш'ян ретельно приховує проблеми зі здоров'ям. Теледіва продовжує брати участь в зйомках різних телепрограм, регулярно виходить у світ і потрапляє в об'єктиви папараці, однак не все гладко з вагітністю американської знаменитості.

Більш того, справи йдуть настільки серйозно, що медики попереджають Кардаш'ян: вона може втратити дитину. Як передає TMZ, кілька днів тому Кім терміново викликала додому лікаря. Знаменитість скаржилася на болі. Медик, який оглянув зірку повідомив, що всьому виною стрес, який може переживати Кардаш'ян. Виявилося, Кім зараз знаходиться в самому центрі шлюборозлучного процесу зі своїм чоловіком Крісом Хамфрісом.

Незважаючи на те що Кім пообіцяла лікарю намагатися тримати себе в руках, незабаром після зустрічі зі своїм адвокатом Лаурою Вассер, яка веде процес розлучення своєї іменитої клієнтки, Кардаш'ян знову знадобилася кваліфікована медична допомога. Болі повернулися. Між тим медики відзначають, що ризик втратити дитину високий саме в першому триместрі вагітності, тому настійно радять Кардаш'ян вести максимально здоровий спосіб життя і не піддавати організм стресу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітність негативно позначилася на фігурі Кім Кардаш'ян

Коли Кім вдруге викликала лікаря і він їй сказав, що її стрес може нанести незворотні наслідки на її вагітність, аж до втрати дитини, теледіва дуже злякалася, передає видання.

Нагадаємо, новина, що Кім Кардаш'ян чекає на первістка від свого коханого реп-виконавця Каньє Веста, з'явилася в кінці грудня. Радісною звісткою зі своїми численними шанувальниками поділився сам репер.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян може втратити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути