Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2013 11:59

Вагітність негативно позначилася на фігурі Кім Кардаш'ян
8

Зірка американського телебачення Кім Кардаш'ян перестала соромитися свого цікавого стану. Вона стала виходити в світ в обтягуючому одязі і не ховатися від об'єктивів папараці. Однак не тільки недоброзичливці, але і шанувальники телезірки визнали, що вона сильно поправилась.

Нагадаємо, новина, що Кім Кардаш'ян чекає на первістка від свого коханого реп-виконавця Каньє Веста, з'явилася в кінці грудня. Радісною звісткою зі своїми численними шанувальниками поділився сам репер.

Під час концерту в Атлантік-Сіті 30 грудня Каньє Вест в музичній формі повідомив своїм прихильникам про майбутнє поповнення в сімействі. Він заявив, що це "найбільш приголомшлива річ". Кардаш'ян та Вест оголосили про свої стосунки в березні 2012 року. Незадовго до цього, у серпні 2011-го, Кардаш'ян вийшла заміж за баскетболіста Кріса Хамфріса. Пара поки офіційно не оформила розлучення.

Раніше Кім Кардаш'ян заявляла, що планує народити своєму коханому реперу Каньє Весту двох дітей, причому близнюків. Якщо раніше Кім збиралася скористатися послугами сурогатної матері, то пізніше повідомила, що хоче сама виносити малюків. Дівчина планувала витратити 200 тисяч доларів на передові способи лікуванні безпліддя. "Після поїздки в Італію Кім сказала: "Все, чого я зараз хочу, - так це бути дружиною Каньє і матір'ю його дітей. Мене не хвилює, що станеться з моєю фігурою!" - розповіло обізнане джерело в оточенні пари. За його словами, Кім хоче бути впевненою, що її первістками стануть близнюки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кім Кардаш'ян показала живіт

Між тим Кім Кардаш'ян, яка після оголошення про свою вагітність, старанно приховувала фігуру під численними шарами одягу, тепер перестала соромитися свого цікавого стану. Днями папараці запримітили телезірку після тренування, коли Кардаш'ян в обтягуючих легінсах, футболці та толстовці крокувала від дверей спортивного залу до автомобіля. Папараці тут же зобразили кругленький живіт Кім.

А нещодавно на фігуру зірки реаліті-шоу вказала рідна сестра Хлое Кардаш'ян. Кім виклала в своєму мікроблозі знімок, на якому дівчата позують в обнімку з телефонними трубками. Причому Хлое з неповторним видом підняла кокетку сукні, що прикривала живіт вагітної сестри, і показала Кім у всій красі. Численні шанувальники Кардаш'ян не змогли не визнати, що їхня улюблениця сильно потовстішала і навіть завзяті заняття Кім спортом мало сприяють схудненню.

Зараз ви читаєте новину «Вагітність негативно позначилася на фігурі Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути