Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2012 09:32

Вагітна Кейт Міддлтон відвідує вечірки

Герцогиня Кембриджська тепер виходить не тільки в світ, але і на святкові вечірки. Як рапортують таблоїди, вчора після обіду герцогиня з'явилася на щорічному ланчі, котрий традиційно влаштовується для службовців королівського палацу.

В якості місця проведення ланчу Вільям і Кейт вибрали не шикарний Ritz, а невеликий затишний ресторанчик Bumpkin в Ноттінг-Хіллі. Папараці пробратися в заклад не вдалося, але вже відомо, що герцогиня з'явилася на ланчі в стильній синьо-білій сукні з квітковим принтом і елегантному жакеті.

Вілл з дружиною вели себе мило і невимушено, жартували, усміхались. Але герцогиня категорично відмовилася від вживання алкогольних напоїв, що цілком зрозуміло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон підсіла на полуничне варення

Представник Сент-Джеймського палацу підтвердив присутність герцогської пари на приватному ланчі. Таблоїди ж тепер гадають, чи приєднається Її Світлість до традиційних різдвяних урочистостей, які організовуються для королівської сім'ї в Садрінгемі.

Зараз Кейт перебуває на першому триместрі вагітності, але, на жаль, вагітність протікає не так легко, як хотілося б. Її Світлість мучить сильний токсикоз, і принц Вільям якось поскаржився: "Здається, це ніколи не закінчиться".

На позаминулому тижні майбутня мама провела кілька днів у лікарні, а зараз знаходиться в одному з котеджів Кенсінгтонського палацу. Але здається, зараз Кейт почувається краще - на вихідних вона взяла участь у церемонії 2012 BBC Sports Personality of the Year Awards.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон відвідує вечірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути