середа, 06 березня 2013 13:00

Вагітна Кейт Міддлтон проговорилася про стать дитини

Після вчорашнього візиту герцогині Кетрін в місто Грімсбі з'явилися чутки, що вона чекає на дівчинку. Спілкуючись із мешканцями міста, які вийшли привітати її на вулиці, майбутня матуся зізналася, що малюк вже штовхається, і навіть обмовилася про стать дитини.

Як повідомляє британське видання Telegraph, одна з мешканок Грімсбі поспішила подарувати Кейт плюшевого ведмедика. "Спасибі, - відповіла герцогиня. - Я візьму ведмедика для ді ... ".

Фразу Її Світлості тут же стали бурхливо обговорювати. За припущеннями деяких оглядачів, кажучи "ді", майбутня матуся мала на увазі "дочку" (daughter). Але не виключено, що саме на "Д" буде починатися ім'я первістка герцогського подружжя. До речі, коли жінка, яка подарувала іграшку, поцікавилася у Кейт, чи чекає вона на доньку, майбутня матуся відповіла туманно: "Ми не знаємо".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кейт Міддлтон відчуває поштовхи дитини

Нагадаємо, за чутками, Кейт і Вільям подумували назвати дочку Діаною на честь покійної принцеси Уельської. Проте пізніше з'явилися плітки, що Її Величність Єлизавета II не схвалила подібну пропозицію. При цьому уточнювалося, що вінценосна молода сім'я не зможе обійти заборону королеви, оскільки вона має право на схвалення або несхвалення імен всіх потенційних спадкоємців.

Як повідомили раніше представники Букінгемського палацу, поява первістка подружжя на світ очікується в липні.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон проговорилася про стать дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути