середа, 06 березня 2013 08:44

Вагітна Кейт Міддлтон відчуває поштовхи дитини

Минулого тижня герцогиня Кембриджська була помічена в одному з магазинів Topshop. Однак свої обновки Її Світлість продемонструвати не поспішає. Для чергового офіційного візиту Кейт вибрала класичне коричневе пальто, в якому вже кілька разів з'являлася на публіці. Втім, це не заважає майбутній матусі насолоджуватися вагітністю та ділитися своїми маленькими радощами.

Модні оглядачі трохи незадоволені - герцогиня могла б і частіше міняти вбрання. Але, схоже, Кейт поява в одному і тому самому одязі не бентежить - у коричневому пальто Hobbs вона була помічена кілька разів у минулому році і сьогодні відвідала місто Грімсбі, що в графстві Лінкольн.

Як зазначили світські оглядачі, Її Світлість виглядала дуже добре - посвіжіла, засмагла (вихідні герцогиня провела на гірськолижному курорті в Швейцарії). Настрій у майбутньої матусі був прекрасний, і вона не тільки виконувала обов'язки офіційної особи, але і з задоволенням спілкувалася з публікою, причому на досить інтимні теми.

Так, на запитання однієї з жінок, чи не штовхається малюк, Кейт з посмішкою відповіла: "Так, ще й як!".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кетрін Міддлтон показала весь свій вишуканий стиль на весіллі друга

Для початку герцогиня відвідала місцеву визначну пам'ятку, своєрідний музей рибальства National Fishing Heritage Centre. Потім відправилася в неподалік розташований хоспіс святого Ендрю - поспілкуватися і трохи підбадьорити пацієнтів (у програмі візиту це відвідування не значилося). Нарешті, відвідала Prince's Trust - фонд, який надає підтримку безробітній молоді у пошуку підходящої роботи.

Привітати герцогиню на вулиці міста вийшли сотні жителів. І без жартів не обійшлося. Так, одна з дам сказала Кейт, що з нетерпінням чекає, коли вона стане королевою. "Вам доведеться чекати довго", - з посмішкою зауважила Її Світлість.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон відчуває поштовхи дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути