понеділок, 04 березня 2013 09:43

Кетрін Міддлтон показала весь свій вишуканий стиль на весіллі друга
12

Герцогиню Кембріджську, схоже, більше не мучить токсикоз. Її Світлість веде досить активний спосіб життя. Так, на вихідних герцогиня побувала разом з чоловіком в Швейцарії. Пара приїхала в якості гостей на церемонію одруження своїх друзів.

На весілля гравця в поло Марка Томлінсона та олімпійської чемпіонки в кінному спорті Лори Бехтольшаймер Вільям і Кетрін приїхали у досить елегантних костюмах. Герцогиня була в класичному бежевому пальті з хутряним коміром і капелюшку-таблетці Lock & Company з клатчем Emmy в руках. А Вілл обрав стандартний чорний костюм, білу сорочку і трохи оригінальну для нього ніжно-рожеву краватку.

Як уточнили представники готелю, в якому проходила урочистість, сімейство Віндзор поводилось як абсолютно нормальні люди. Вони не вередували і не вимагали якогось особливої ??уваги персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон нервує перед пологами

Але як уточнюють таблоїди, більшу частину церемонії, яка проходила на гірськолижному курорті Ароза, герцогиню супроводжував принц Гаррі, оскільки Вільям виконував обов'язки боярина. Всі троє чудово провели час і розважалися разом з іншими гостями на вечірці до пізньої ночі.

На наступний день після весілля представники королівського сімейства відправилися відпочити в гори. У той час як принци розважалися з приятелями прогулянкою на канатній дорозі, Кейт віддала перевагу більш безпечному катанню на санках. Судячи із зовнішнього вигляду герцогині, почувається вона прекрасно.

Нагадаємо, первісток Кейт та Вільяма з'явиться на світ у липні.

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Міддлтон показала весь свій вишуканий стиль на весіллі друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути