понеділок, 11 лютого 2013 16:56

У будинку Кейт Міддлтон і принца Вільяма виявили підслуховуючі пристрої

У будинку Кейт Міддлтон і принца Вільяма виявили підслуховуючі пристрої
Британська преса буквально стоїть на вухах Фото: newsinphoto.ru

Британський принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон помітили стеження за собою. У власному будинку подружжя виявили підслуховуючі пристрої.

Британська преса буквально стоїть на вухах. Згідно з повідомленнями, в будинку британського принца Вільяма і його дружини герцогині Кетрін, вона ж Кейт Міддлтон, були виявлені засоби стеження. "Кейт переконана, що хтось хоче отримати приватну інформацію. Вона має кілька можливих підозрюваних, підступна теща Кейт Камілла також знаходиться в цьому списку", - цитує людину з близького оточення подружньої пари StarHit.

Після цієї новини в зарубіжній пресі ще більш посилено стали ходити чутки про те, що і у власній віллі на віддаленому острові Вільяму та Кейт не сховатися від папараці.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон та її чоловік британський принц Вільям влаштували собі відпочинок на "острові мільйонерів" Мюстік в Карибському басейні. Незважаючи на те що цей клаптик землі вважається одним з найбільш захищених місць від представників преси, десант папараці вже висадився на заповітному острові в очікуванні нової порції пікантних фото герцогині Кетрін.

Королівське подружжя зупинилося на розкішній віллі, проживання в якій вартує їм 30 тисяч доларів на тиждень. З вілли, на території якої знаходиться величезний басейн, відкривається мальовничий вид на Карибське море. Разом з Вільямом і Кейт на острові відпочивають батьки герцогині Кембриджської - Майкл Міддлтон і Керол Голдсміт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Єлизавета заборонила назвати правнучку Діаною

Відзначимо, Мюстік називають островом мільйонерів. Це пов'язано з тим, що там можуть дозволити собі відпочивати тільки дуже забезпечені люди. Справа в тому, що тут найдорожчі вілли, найелітніші ресторани, найзоряніше товариство і, що головне, найвищий рівень захисту від втручання у приватне життя.

Зараз ви читаєте новину «У будинку Кейт Міддлтон і принца Вільяма виявили підслуховуючі пристрої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути