середа, 06 лютого 2013 17:55

Принц Вільям з дружиною поїхали відпочивати на Кариби

Принц Вільям з дружиною поїхали відпочивати на Кариби
Кейт почувається вже набагато краще Фото: GLOBAL LOOK press

Герцоги Кембриджські вирушили на відпочинок (за традицією, члени королівської родини обов'язково влаштовують собі нетривалі зимові канікули) на Кариби в компанії Майкла і Керол Міддлтон.

За даними видання The Sun, королівська пара вирушила відпочивати на приватний острів Мюстік, що у складі Малих Антильських островів. Молоді люди, звісно, не забули минулорічний скандал з пікантними фото герцогині. Так що чергової порції знімків можна не чекати - навряд чи кому-небудь з папараці вдасться проникнути в приватні володіння.

Однак відомо, що Вільям і Кейт разом з батьками зупинилися на розкішній віллі, проживання в якій обходиться їм в 19 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 30 тисяч доларів) на тиждень. З вілли, на території якої знаходиться величезний басейн, відкривається мальовничий вид на Карибське море.

Офіційно представники палацу від підтвердження інформації про канікули пари поки що утримуються. Однак інсайдери запевняють, що герцоги дійсно вирішили нормально відпочити, благо зараз Кетрін не скаржиться на здоров'я.

До речі, лікарі вважають початок другого триместру найвдалішим моментом, щоб відправитись в нетривалу подорож майбутній мамі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кейт Міддлтон ходить за покупками

"Вільям і Кейт вирішили, що її стан не завадить їм здійснити восьмигодинний переліт на Барбадос і дістатися потім до Мюстіка, - повідомило джерело The Sun. - Місяць тому подібну подорож складно було уявити. А тепер це означає, що її стан насправді значно покращився".

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям з дружиною поїхали відпочивати на Кариби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути