пʼятниця, 15 лютого 2013 09:55

Папараці змогли сфотографувати вагітну Кейт Міддлтон в купальнику

Італійське видання Chi опублікувало на своїй обкладинці свіжі фотографії вагітної Кейт Міддлтон. Герцогиня в простому блакитному бікіні прогулюється по пляжу з чоловіком, і неозброєним оком видно, що живіт Кетрін округлився.

Не встигли Кейт Міддлтон і принц Вільям як слід усамітнитися на "острові мільйонерів Мюстіке, як їхнє приватне життя знову стало надбанням громадськості. Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон та її чоловік британський принц Вільям влаштували собі відпочинок на "острові мільйонерів" Мюстік в Карибському басейні. Королівське подружжя зупинилося на розкішній віллі, де проживання коштує їм 30 тисяч доларів на тиждень. З вілли, на території якої знаходиться величезний басейн, відкривається мальовничий вид на Карибське море.

Мюстік по праву називають "островом мільйонерів". Це пов'язано з тим, що там можуть дозволити собі відпочивати тільки дуже забезпечені люди. Справа в тому, що тут найдорожчі вілли, найелітніші ресторани, найзоряніше товариство і, що головне, найвищий рівень захисту від втручання у приватне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку Кейт Міддлтон і принца Вільяма виявили підслуховуючі пристрої

Однак жодні заходи безпеки не змогли зупинити жменьку папараці, які таки примудрилися зняти Кейт Міддлтон в бікіні і з животом, який помітно округлився. Фотографії опублікував італійський журнал Chi. На одній з них видно, як герцогиня Кетрін прогулюється по пляжу в небесно-блакитному купальнику, а на інший до коханої дружини приєднався і сам принц Вільям.

Представники Сент-Джеймского палацу офіційно заявили, що папараці в черговий раз втручаються в особисте життя королівського подружжя. Цікаво, що англійські видання відмовилися опубліковувати провокаційні фото Кейт і Вільяма.

Газеті Sunday People запропонували придбати знімки вагітної герцогині Кембриджської з відпочинку. Однак видання вирішило утриматися від ознайомлення з фотографіями і, як і інша британська преса, не буде публікувати їх.

Зараз ви читаєте новину «Папараці змогли сфотографувати вагітну Кейт Міддлтон в купальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути