середа, 20 лютого 2013 12:35

Кейт Міддлтон нервує перед пологами

Кейт Міддлтон нервує перед пологами
"Було б неприродно, якби не нервувала" Фото: Reuters

Дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон вперше вийшла в світ після повернення з відпустки. Герцогиня Кетрін відвідала лондонський реабілітаційний центр, опікуном якого вона є, проте вся увага преси була прикута не до її слів або дій, а до кругленького живота.

Після перенесеного важкого токсикозу і відпочинку з чоловіком принцом Вільямом на острові Мюстік Кейт Міддлтон настільки зміцніла, що знову зайнялася своїми прямими обов'язками - відвідуванням необхідних заходів і різних благодійних закладів, що знаходяться під її патронажем.

Днями герцогиня Кетрін відвідала лондонський реабілітаційний центр Hope House. Цей заклад спеціалізується на жінках, які проходять лікування від алкоголізму і наркоманії, курується організацією Action on Addiction. Кейт Міддлтон є її попечителькою.

Приїзд такої важливої ??особи тут же зібрав безліч представників преси. Кейт Міддлтон прибула в центр в хорошому настрої: посміхалася і позувала на камери. Багато відзначили, що вона виглядала відпочилою і засмаглою. Герцогиня вибрала для виходу в світ просту сіру сукню по фігурі, а волосся традиційно розпустила. Кейт вручили маленький букет рожевих троянд і провели до входу в центр.

Вагітність Кетрін привернула особливу увагу преси. Багато журналістів відзначили, що вона часто торкалася свого вже кругленького живота, як би перевіряючи, чи на місці він. Жінкам, які знаходяться на лікуванні в Hope House, дружина принца Вільяма зізналася, що нервує, коли думає про майбутні пологи. Мати трьох дітей Лайза розповіла про свою розмову з Кейт: "Я запитала її, чи нервується вона з приводу майбутніх пологів. Вона сказала: "Було б неприродно, якби не нервувала". Вона така ж людина, як і ми, - повідомила Лайза . - Я сказала їй: "Вітаю, удачі вам. Сподіваюся, що у вас все буде добре".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці таки дісталися до вагітної Кейт Міддлтон в бікіні

За повідомленнями британських ЗМІ, зараз термін вагітності герцогині становить чотири з половиною місяці. Народження дитини очікується в червні або на початку липня. В останній раз Кейт з'являлася на публічному заході в середині січня в Національній портретній галереї в Лондоні, де був виставлений її портрет.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон нервує перед пологами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути