понеділок, 03 вересня 2012 15:34

Вагітна Дрю Беррімор рятується від втоми йогою

Вагітна Дрю Беррімор рятується від втоми йогою
Актриса знаходиться на останньому триместрі Фото: dni.ru

Дрю Беррімор на останньому триместрі вагітності вже майже вибилася з сил, і зберігати душевну рівновагу їй допомагають не тільки чоловік Девід Коппельман, але і заняття йогою.

Днями 37-річну актрису, чий животик вже не сховаєш ні за якими одежами, бачили по дорозі на заняття йогою в Лос-Анджелесі. Дрю займається регулярно, але з кожним днем їй доводиться прикладати все більше зусиль: вчора кінозірці не вистачило сил навіть на те, щоб нормально донести до залу килимок, і він просто волочився по землі.

Взагалі, Беррімор всю вагітність вела досить активний спосіб життя. Заміж вона вийшла вже в цікавому стані і після весілля вирішила не розслаблятися і чекати на появу дитини "в русі". Однак, друзі зірки говорять, що останнім часом вона дуже втомилася, і в ці дні все дається їй з великими труднощами.

Напевно, тому Дрю зараз одним з пріоритетів зробила відвідування залу йоги. Як відомо, ця древня східна практика може полегшити життя вагітним жінкам, адже на заняттях вони вчаться глибоко дихати і правильно розслаблятися, а такі навички можуть істотно допомогти при пологах.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дрю Беррімор сховала за весільною сукнею свою вагітність

"Вона намагається заспокоїтися за допомогою йоги, але відчуває вона себе не дуже добре", - описують стан актриси близькі їй люди. Сил актрисі може надати хіба що той факт, що вона давно мріяла створити повноцінну сім'ю. "Це було б чудово", - говорила актриса - і її мрія збулася.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Дрю Беррімор рятується від втоми йогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути