середа, 22 лютого 2012 18:06

Дрю Беррімор вагітна першою дитиною

Дрю Беррімор вагітна першою дитиною

Відома голлівудська актриса з неоднозначною репутацією Дрю Беррімор чекає на дитину. Артистку помітили, коли вона виходила з клініки з результатами УЗД.

Спритні західні папараці опинились в черговий раз в потрібний час в потрібному місці. Фотографи спіймали голлівудську знаменитість Дрю Беррімор біля медичного центру. 36-річну актрису досить складно було впізнати: вона вдягла чорні окуляри, а волосся прибрала в хвіст. Однак журналістів подібне маскування не зупинило.

Світські хронікери тут же стали повідомляти, що Дрю Беррімор чекає на дитину. Про це свідчить знімок ультразвукового дослідження, який голлівудська зірка тримала в руці, коли виходила з клініки. Новина тут же облетіла всі видання, викликавши справжній фурор. Тим часом сама актриса та її коханий Вілл Копельман не підтверджують, але і не спростовують цю інформацію. Варто зазначити, що Дрю останнім часом стала з'являтися на людях в одязі досить вільного крою.

Дрю Беррімор, незважаючи на помилки бурхливої молодості і схильність до алкоголю і наркотиків, а також невдачі в особистому житті, змогла взяти себе в руки і встати на шлях істинний. Актриса зараз не знімається активно в кіно, проте її особисте життя переживає прекрасний період: 36-річна Беррімор зібралася заміж за свого бойфренда, з яким вона зовсім недавно заручилася. Зрозуміло, вона вже задумалася про дітей. В одному з інтерв'ю Дрю сказала, що відчуває, що час підходить, і їй зовсім не важливо, буде дитина рідна чи прийомна, буде вона самотня або поруч з коханою людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрю Беррімор — найбільш переоцінена зірка Голлівуду

У пресі миттєво з'явилися одкровення "друзів" Беррімор, які тут же стали заявляти, що Дрю стане прекрасною матір'ю і взагалі буквально створена для материнства. А вже про її коханого Вілла Копельмана і говорити нічого.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор вагітна першою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути