Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 16:41

Дрю Беррімор розкрила секрет своєї молодості

Дрю Беррімор розкрила секрет своєї молодості

Зірка фільмів "Ангели Чарлі", "50 перших поцілунків" і "На відстані кохання", голлівудська актриса Дрю Беррімор в своїх 35 років все ще грає ролі дівчат не старше двадцяти.

Актриса заборонила обробляти свої фотографії фотошопом. І вже подала до суду на один з глянцевих журналів за те, що вони перед публікацією підкоригували її знімки. Дрю виглядає настільки юною, що їй все це не потрібно.

"Я себе не впізнала. На обкладинці журналу була зовсім не я, а позбавлена індивідуальності жертва пластичних хірургів і салонів краси. Побачивши знімок, мені подзвонила мама і запитала, чи не зробила я пластичну операцію. Це вже було занадто!", - обурюється Дрю Беррімор.

Захоплюючись молодістю і свіжістю актриси, журналісти почали випитувати секрет її юності.

На відміну від багатьох кінодив Беррімор не говорить про те, що красою її нагородили природа і батьки, а дає ділові і конкретні поради.

"Я користуюся м'яким очищаючим молочком, захищаюся від сонця і п'ю багато води. Щоб якомога довше виглядати юною, жінці потрібно регулярно піклуватися про себе, не лінуватися змивати макіяж, зволожувати шкіру і ретельно доглядати за волоссям.

Останнім часом я все більше використовую підводку для очей і майже не користуюся яскравою губною помадою, віддаючи перевагу блиску натуральних відтінків", - розповіла Дрю Беррімор.

На її думку, дуже важливо те, як ви сприймаєте життя і себе. Похмурі, заздрісні і вічно незадоволені люди не виглядають молодо, навіть якщо проводять в салонах краси половину життя.

Ще одне правило молодості актриси - рух. Неважливо, піші це прогулянки на природі, вигул собаки, ранковий біг підтюпцем, плавання в басейні або велосипед.

"До речі, заняття коханням - теж один з секретів продовження молодості. Якщо займатися сексом щодня протягом півроку, можна отримати реальне омолоджування організму і виглядати на п'ять-сім років молодше за свій вік", - запевняє зірка.

Також Дрю Беррімор не приховує свою дієту, яка дозволяє їй залишатися в прекрасній формі, пише газета "Факти".

"Секрет в тому, що можна їсти будь-які страви, але маленькими порціями, - ділиться Беррімор. - Проте тут головне не перебрати і не заморити себе голодом. Крім того, необхідно частіше займатися спортом. Я люблю це робити, тому що спорт дарує мені хороше самопочуття".

Відтоді, як Дрю Беррімор дотримується такого принципу харчування, вона сильно схудла. І почувається чудово.

Природна краса артистки не раз вже оцінювалася по гідності. Журнал Playboy тричі називав Дрю Беррімор найсексуальнішою актрисою, відзначаючи її природну красу, і те, що вона однаково гарна як з макіяжем, так і без нього.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор розкрила секрет своєї молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути