вівторок, 04 березня 2008 15:36

Дрю Берімор побувала на шоу Опри Уїнфрі (ФОТО)

В понеділок 33-річна актриса Дрю Берімор прибула на відоме телешоу разом зі своїм бойфрендом, 29-річним Джастіном Лонгом.

Опра Уїнфрі в перші хвилини шоу поставила питання Дрю Беррімор стосовно її щасливої усмішки і чарівного блиску очей: "О, вочевидь це важко не помітити. Але думаю, це трапляється зі всіма, хто закоханий. Ми подорожуємо з Джастіном всюди".

Джастін Лонг на питання про те, що подобається його в Дрю, відповів: "Вона добре пахне. Ну, а якщо серйозно, вона красива, весела, співчутлива. Вона найдобріша дівчина зі всіх тих, кого я зустрічав".

Дрю додала: "У нім я знайшла кращого друга. Кращого. У якийсь момент, ви вирішуєте, ким ви хочете бути, і це виходить, якщо поряд є справжній друг, якому можна довіритися. Ви станете тими, ким хочете, зміните життя, якщо того хоче кохана вами людина. Це взаємини. Це здорово! Якщо відносини здорові, і кожен з вас готовий допомагати, жертвувати, любити - то виходить щось дуже красиве, наповнене відмінним відчуттям гумору. Якщо кожен тягне на себе ковдру - нічого не вийде. Нам добре разом, нам легко один з одним. Ми не прагнемо зачарувати один одного, це було на перших секундах нашого знайомства, зараз ми просто насолоджуємося життям".

На шоу Опри Дрю Берімор розповіла про свою подорож до Кенії, після якої вона вирішила пожертвувати $1 мільйон до Фонду допомоги дітям Африки. Берімор розповіла: "Я своїми очима бачила, які зміни відбуваються після однієї чашки вівсяної каші. Їжа - це життя, бажання вчитися, бути здоровими і думати про майбутнє. Ми не повинні забувати про цих дітей", повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Дрю Берімор побувала на шоу Опри Уїнфрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути