Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2012 16:47

Дрю Беррімор сховала за весільною сукнею свою вагітність

 

Актриса Дрю Беррімор зараз спокійнісінько готується до народження первістка. Звичайно, турбуватися майбутнім мамам шкідливо, та й нема чого. І всі переживання для Дрю, здається, позаду. На вихідних знаменитість вийшла заміж, а напередодні в Мережі з'явилися знімки з урочистості.

Зірка фільму "Ангели Чарлі" на вихідних поєдналася шлюбом зі своїм коханим Віллом Копельманом. Ексклюзивне право на зйомки святкування вдалося роздобути виданню People. Відомо, що церемонія одруження проходила за іудейським обрядом, а на нареченій була сукня від Chanel. Але тепер ми можемо розглянути деякі деталі.

Вибираючи вбрання, актриса хотіла, щоб воно було у першу чергу елегантним. "Наречена і майбутня матуся красувалася в сукні з мусліну і органзи, змодельованій для неї особисто Карлом Лагерфельдом, - повідомило джерело з оточення Беррімор. - Спідниця наряду була оброблена квітами з органзи і пір'ям. За допомогою чорного шовкового пояса був зроблений акцент на талії і кругленькому животі. В якості аксесуарів Дрю вибрала прикраси з колекції Chanel Fine Jewelry".

Не обійшлося і без традиційної фати. До речі, її допомагала вибирати нерозлучна подружка нареченої актриса Камерон Діаз. Раніше Кем повідомила журналістам, що перш ніж Вілл зважився зробити пропозицію Дрю, він порадився з нею, і Діаз дала парі щось на кшталт благословення на шлюб.

Нагадаємо, для Беррімор нинішній шлюб став третім за рахунком. Зараз актриса чекає на первістка, хоча офіційно про прийдешнє поповнення зірка досі не оголосила. За чутками, у зірки народиться дочка, а за підрахунками журналістів, Беррімор стане мамою в кінці літа або початку осені. Тому актриса вирішила не тягнути з одруженням. "Вона насправді налаштована на весілля прямо зараз, адже після народження дитини буде вже не до цього", - пояснювали в оточенні знаменитості.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор сховала за весільною сукнею свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути