четвер, 26 квітня 2012 14:31

Дрю Беррімор вагітна дівчинкою

Дрю Беррімор вагітна дівчинкою
У актриси прокинувся материнський інстинкт Фото: podrobnosti.ua

Відома голлівудська актриса Дрю Беррімор скоро народить первістка. Уже відомо, що це буде дівчинка.

Однак сама голлівудська знаменитість та її майбутній чоловік Вілл Копелман воліють не коментувати цю інформацію. Більш того, пара взагалі мовчить щодо вагітності актриси, ніби нічого не відбувається. І це при тому, що світські хронікери примудрилися сфотографувати Беррімор біля стін медичного центру з УЗД-знімком.

Нагадаємо, новина про цікавий стан Дрю Беррімор з'явилася у світовій пресі в кінці лютого. Саме тоді папараці зробили заповітні фотографії голлівудської актриси біля клініки, яка тримала в руках результати УЗД. Знаменитість не врятувало маскування: сонцезахисні окуляри і прибране в хвіст волосся. Додала питань та обставина, що останнім часом Беррімор носить виключно одяг вільного крою.

Зараз же з'явилася інформація, що Дрю дізналася стать дитини. За словами друзів закоханих, актриса чекає на дівчинку.

"Дрю готова стати мамою, в ній прокинувся материнський інстинкт. Вілл теж мріє про дитину, адже він завжди хотів міцну родину", - повідомив близький друг актриси.

За його словами, Дрю хотіла саме дівчинку. Втім, в одному з інтерв'ю Беррімор так міркувала на тему материнства: "У майбутньому я бачу себе оточеною дітьми. Можливо, першою буде дочка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрю Беррімор вагітна першою дитиною

Зазначимо, що Дрю Беррімор і Вілл Копелман стали зустрічатися в лютому минулого року, хоча до цього досить тривалий час знали один одного. За словами спільних друзів пари, ніхто й уявити не міг, що ці двоє почнуть зустрічатися.

Для Беррімор майбутня дитина буде бажаною. В одному з інтерв'ю Дрю сказала, що відчуває, що час підходить, і їй зовсім не важливо, буде дитина рідна чи прийомна, буде вона самотня або поруч з коханою людиною.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор вагітна дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути