четвер, 23 березня 2017 17:33

У новому відео проекті незнайомці влаштували пристрасні поцілунки
4

Незнаймцям запропонували цілуватися
Незнаймцям запропонували цілуватися
Незнаймцям запропонували цілуватися
Незнаймцям запропонували цілуватися

Телеканал ТЕТ запустила проект під назвою #ОКТЕТ: Давай цілуватися.

"Ми взяли велику кількість людей, склали з них пари і сказали їм "цілуйтеся". Вийшов крутий проект під назвою #ОКТЕТ: Давай цілуватися. Це маленькі відео, де цілуються незнайомі люди. До речі, непогано цілуються. Відео вийшло весняне, миле й добре. Воно доводить, що, по-перше, цілуватися - це приємно; по-друге, поцілунки - це не обов'язково частина серйозних стосунків. Вірніше, вони можуть бути частиною, можуть бути не частиною, можуть бути чим завгодно. Усім цим, ми хотіли сказати: "Люди, давайте не будемо ставити собі додаткові рамки. Давайте цілуватися!"", - розповіла у своєму влозі генпродюсер ТЕТ, Вікторія Шульженко.

#ОКТЕТ: Давай цілуватися складається з трьох експериментів. Спочатку до студії запросили незнайомих між собою хлопців та дівчат. З них утворили пари. Учасники мали витягнути картку, на якій зазначено, як новоспечена пара має поцілуватись. Продюсери проекту переконані, що завдяки відсутності "шлейфу" відносин, герої продемонстрували той поцілунок, про який йшлося на картці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні українки та сніг вразили харизматичних делегатів "ООН"

Ідея другого експерименту в тому, що партнерам треба частіше говорити один з одним, проговорювати усі непорозуміння. У людей запитали про їхню історію кохання та найсолодші поцілунки. У цей час їх половинки сиділи за стіною та чули усе, що говорив партнер. Після почутого, ніхто не втримався в таємному місці. Закохані зацілували один одного!

Зараз ви читаєте новину «У новому відео проекті незнайомці влаштували пристрасні поцілунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути