вівторок, 03 квітня 2018 11:22

У Голлівуді розлучилась одна з найміцніших та романтичних акторських пар
17

Дженна та Ченнінг Татум
Фото: Reuters
Дженна та Ченнінг Татум
Дженна та Ченнінг Татум
Дженна та Ченнінг Татум
Дженна та Ченнінг Татум

У своїх соцмережах 37-річні Ченнінг Татум і його дружина Дженна Дьюенн-Татум опублікували повідомлення, в якому розповіли про те, що вирішили розлучитися.

"Ми дуже сильно полюбили один одного багато років тому. Саме тоді і почалася наша спільна чарівна подорож. Нічого не змінилося в нашому ставленні один до одного. Але любов - це прекрасна пригода, яка приготувала для кожного з нас свої шляхи. Між нами не відбулося якихось сварок або непристойних інцидентів. У нас немає секретів. Просто два кращих друга зрозуміли, що прийшов час допомогти один одному жити самим радісним і щасливим життям, наскільки це можливо. Ми як і раніше сім'я і будемо завжди залишатися люблячими і відданими батьками для нашої Еверлі ", - написали вони.

Ченнінг Татум і Дженна Дьюенн-Татум познайомилися в 2006 році на зйомках фільму "Крок вперед" (Step Up). А через три роки вони одружилися. У 2013 році у пари народилася дочка, яку вони назвали Еверлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юен МакГрегор розлучився після 22 років шлюбу

"Розлучали" подружжя ЗМІ вже неодноразово. Однак все це було лише чутками, які Татум і його дружина регулярно спростовували. Але в кінці минулого року, коли актриса з'явилася на церемонії вручення премій American Music Awards одна, ці розмови спалахнули знову. Потім була вечірка журналу Vanity Fair після премії "Оскар-2018", на яку Дженна знову прийшла без чоловіка. Тоді-то у шанувальників пари і з'явилися підозри, що в їх відносинах дійсно не все гладко. Вчора подружжя це своєю заявою підтвердили.

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді розлучилась одна з найміцніших та романтичних акторських пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути