середа, 13 червня 2018 11:30

Українські зірки розповіли про дружбу у шоу-бізнесі

Автор: Телеканал «Україна»
  Олександр Пономарьов дружить з Олегом Винником
Олександр Пономарьов дружить з Олегом Винником

У програмі "Ранок з Україною", яка виходить в ефірі каналу "Україна" у будні о 6:30 з ведучими Світланою Катренко й Сергієм Зеніним, українські селебріті розповіли, кого вважають своїми справжніми друзями.

"В акторському світі жіноча дружба навряд чи існує, – каже Ольга Сумська. – Якщо навіть актриси є подругами, але їх розподіляють на одну роль – все, дружба на цьому закінчується".

Часто артисти товаришують з тими, хто не пов'язаний з шоу-бізнесом. "У мене є близька подруга. Ми товаришуємо більше 10 років. Вона така маленька, трішки старша за мене й більш досвідчена, я б сказала, а я височенна, і ми так, обійнявшись, виглядаємо трішки кумедно. Та її сила й енергетика мені інколи дуже потрібні", – розповіла Ольга Сумська в ефірі "Ранку з Україною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пономарьов оцінив шанси Меловіна на Євробаченні

Співак Олександр Пономарьов говорить, що дружні стосунки підтримує з багатьма нашими артистами. "З Кузьою (Прим. – Кузьма Скрябін) ми дружили, Іру Білик дуже люблю і поважаю". Артист цього не афішує, однак вже багато років товаришує з Олегом Винником: "Олежка Винник ще у 2007 році записував у мене на студії свій альбом. Там ми й познайомились, нам легко спілкуватись і з ним, і з його продюсером Санею. У Сані такий точно мотоцикл, як у мене, такого ж кольору. Це рідкість, до речі", – зізнався Олександр Пономарьов в інтерв'ю каналу "Україна".

А ось для музиканта Сергія Бабкіна кращий товариш – це його друга половинка: "Є в мене найкращий друг. Познайомились ми 10 років тому, коли він прийшов до нас у театр. Я на цю зустріч запізнився, кажу – "Серьожа", а він каже – "Сніжана". З того часу ми й подружились".

Та співак зізнається, що в творчій сім'ї не завжди все гладко. "Звісно, ми ж живі люди, більше того, ми дуже емоційні – артисти, актори. Ми така іспанська сім'я – буває, тарілки летять, двері гримають, щось об стільчик розбивається", – розповів Сергій Бабкін журналістам "Ранку з Україною".

Співак Дзідзьо вже багато років товаришує зі своїм колегою, звукорежисером та актором Сергієм Либою, якого всі знають більше як Бодю Павука. Разом, каже Дзідзьо, вони пережили багато пригод: "Ми з ним починали, їздили в одній машині – там і апаратура була, і дівки сиділи. Давали собі раду. Ми вже дуже довго товаришуємо. Зараз й фільми разом знімаємо".

Ціну справжньої дружби співачка Марія Бурмака дізналась під час відпочинку в Єгипті. Якщо б не реакція товаришів, співачка могла б померти від спраги. "У мене є найкращі друзі – це мої музиканти, з якими я працюю. Буває, нас запрошують виступати на різноманітних курортах, у Єгипті, наприклад. І ми потім разом відпочиваємо. Одного разу я загубилась у пустелі, почала кричати, та розуміла, що мій голос ніхто не чув. Слава Богу, вони мене шукали й знайшли", – поділилась співачка в інтерв'ю каналу "Україна".

Цього року на думку відомого глянцю в українському шоу-бізнесі стали найкрасивішими стали Олег Винник і Оля Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки розповіли про дружбу у шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути