середа, 14 лютого 2018 18:06

Український співак в День святого Валентина подарував прихильницям "ковдру"

Український співак в День святого Валентина подарував прихильницям "ковдру"
Співак OMUT привітав прихильниць з Днем святого Валентина Фото: Прес-служба

Український співак OMUT, автор треку "НеВиЁ" про жіночу меркантильність і зраду, відео до якого за два місяці набрало більше мільйона переглядів, незвично привітав своїх шанувальниць з Днем святого Валентина.

На сторінках своїх соцмереж артист звернувся до чоловіків із закликом цінувати своїх жінок, а дівчатам, які поки ще самотні побажав зустріти свою любов, яка зігріє їх м'якою, теплою ковдрою і подарував їм фрагмент пісні "Ковдра" зі свого дебютного альбому, над записом якого артист зараз працює.

"Давайте будемо святими Валентинами, Дмитро, Єгор, Володимирами, Олегами для своїх улюблених жінок! Ім'я абсолютно не важливе, головне зігрівати їх своєю любов'ю і в сонячні дні і в холодні ночі, немов м'якою, теплою" ковдрою "..." - прокоментував OMUT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак OMUT зустрівся з привидами

Співак OMUT вирішив провести для своєї дружини екскурсію по Личаківському цвинтарю - одному з найстаріших некрополів в Європі, де за більш ніж 200 річну історію, знайшли свій останній притулок 400 тисяч чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Український співак в День святого Валентина подарував прихильницям "ковдру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути