четвер, 23 листопада 2017 14:07

Учасниці "Модель XL" знялися в купальниках для відомого порталу
6

Автор: jetsetter.ua
 

Оля Євса та Олеся Пріт стали героїнями першого стильного спецпроекту за участю дівчат з пишними формами від порталу Jetsetter.ua.

Автор: jetsetter.ua
 

Нещодавно в ефірі "1+1" показали четвертий випуск проекту "Модель XL", який розширює сучасні уявлення про красу. Одним з випробувань для дівчат було створити вдалий образ за 15 хвилин. На думку членів журі проекту, краще за інших з цим впоралася весела і життєрадісна Ольга Євса. Свій приз - ексклюзивну фотосесію для відомого порталу Jetsetter.ua - вона розділила з нянею дочок Камалії Олесею Пріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніші пишнотілі моделі України дефілювали на показі Андре Тана

"Наша редакція одноголосно підтримує ідею бодіпозитиву, і ми просуваємо її в наших матеріалах. Ми раді, що цей тренд зміцнює свої позиції в Україні. У цій фотосесії з учасницями "Модель XL" ми хочемо показати, що фешн-зйомка з дівчатами, чиї форми відрізняються від звичних модельних стандартів, може бути дійсно крутою і красивою", - коментує керівник проекту Jetsetter.ua Анна Ганопольська.

У трендовому спецпроекті Jetsetter.ua Оля Євса і Олеся Пріт постали у вишуканому вбранні і звабливих образах, доводячи, що сучасна фешн-індустрія давно вийшла за рамки стандартів краси "90-60-90".

Олеся Пріт, скромна няня з села Рокитне Рівненської області, в спецпроекті постала справжньою дівою в стильній видовженій сукні кольору електрик. За лаштунками проекту "Модель XL" вона розповіла про роботу нянею в сім'ї учасниці "Танців з зірками" Камалії:

Автор: jetsetter.ua
 

"Мені дуже сподобалося, як мене прийняли в родині. Працювати з майбутніми зірками, дочками Камалії, було комфортно і цікаво. Звичайно, вимоги до няні були високими, все має бути на вищому рівні".

Оля Євса з села Ребедайлівка Черкаської області, яка перемогла в конкурсі зі створення стильних образів, зізналася, що вже давно мріє стати моделлю:

Автор: jetsetter.ua
 

"Я прийшла на проект, щоб довести, що можна стати відомою в модній індустрії, навіть якщо ти з невеликого містечка або села, як я, і маєш далеко не ідеальні форми", -сказала Оля, приміряючи стильну червону блузу, яка вигідно підкреслила фігуру дівчини.

Новий випуск проекту "Модель XL" відбудеться наступного вівторка о 22.00 на "1+1".

Автор: jetsetter.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Учасниці "Модель XL" знялися в купальниках для відомого порталу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути