четвер, 07 червня 2012 11:14

У співачки Шеріл Кроу виявили пухлину мозку

У співачки Шеріл Кроу виявили пухлину мозку
На щастя, новоутворення виявилося безпечним Фото: podrobnosti.ua

Відома виконавиця Шеріл Кроу, яка пережила рак грудей, зізналася, що у неї виявили пухлину мозку. На щастя, новоутворення виявилося безпечним.

50-річна співачка Шеріл Кроу дізналася про доброякісну пухлину мозку ще в минулому році, проте вважала за краще мовчати, щоб не лякати своїх численних шанувальників. Зараз же виконавиця вирішила поділитися з фанатами новиною, заспокоївши їх, що пухлина ніяк не загрожує її здоров'ю. "Тоді мені сказали про мій діагноз, але я вирішила зберегти це в секреті, тим більше що моєму житті нічого не загрожує", - зізналась популярна виконавиця.

Як повідомляється, в листопаді минулого року артистка вирішила пройти обстеження. Її турбувала власна пам'ять, яка з незрозумілої причини стала підводити співачку. Наприклад, вона не могла згадати слова деяких своїх пісень. Саме тоді Шеріл Кроу і з'ясувала, що в неї пухлина мозку.

Взагалі ж, проблеми з пам'яттю у артистки почалися ще в 90-і роки. Тоді вона не зуміла виконати пісню A Change Would Do You Good під час концерту в Лас-Вегасі. У травні її ім'я потрапило в заголовки газет після того, як співачка провалила свій виступ у Флориді. Тоді вона віджартувалася, сказавши, що "їй вже 50".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шеріл Кроу лікується від раку

Примітно, що в 2006 році у Шеріл Кроу виявили рак грудей. На щастя, захворювання у співачки було виявлено на ранній стадії і їй вчасно змогли зробити операцію. Після неї Шеріл Кроу проходила курс променевої терапії. Колишній наречений співачки, семиразовий переможець велогонок Tour de France Ленс Армстронг, який свого часу зумів перемогти рак яєчок, був ошелешений новиною про хворобу Шеріл, однак не втрачав надії на одужання співачки: "Судячи з моїх розмов з Шеріл, її лікарем і сім'єю, я впевнений, що вона повністю відновиться ". Так і сталося.

Зараз ви читаєте новину «У співачки Шеріл Кроу виявили пухлину мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути