четвер, 26 березня 2020 13:39

У нас демократія, але їжу в контейнери готую і кладу я: Каменських розповіла про стосунки

У нас демократія, але їжу в контейнери готую і кладу я: Каменських розповіла про стосунки
Настя розповідає, як вдається зберігати романтику у стосунках, ніби вони щойно розпочалися. Фото: instagram.com/kamenskux/

Співачка Настя Каменських дала інтерв'ю журналу "Караван історій". Розповіла про особисте життя. Зізналася, що штамп у паспорті для них із Потапом не мав особливого значення.

"Штамп у паспорті для нас з Олексієм особливо нічого не значив. Ми як любили, так і любимо одне одного. Ми оберігали нашу любов і вирішили відкрити почуття, щоб порадувати шанувальників, які так на це чекали. До того ж весілля – це добрий привід, щоб зібрати всіх близьких і друзів розділити з нами щастя. Ми щасливі і закохані!" - каже виконавиця.

Зі слів Насті, до стосунків із нею про Потапа по-справжньому не піклувалися.

"Льоші дуже важливо відчувати турботу, і зі мною він її знайшов. Незважаючи на мій щільний графік, я намагаюся встигати все: і на червону доріжку сходити, і отримати премію, і їжу приготувати. Цілі і погляди у чоловіка з дружиною повинні бути в кожного свої якоюсь мірою. Але добре, щоб партнери підтримували одне одного. У нас із чоловіком все йде саме так", - говорить Настя.

Каменських ретельно стежить за здоровим харчуванням. Готує, як у класичній патріархальній родині, переважно вона. Але співачка стверджує, що в усьому іншому в них із Потапом панує демократія.

"Готую найчастіше щось із меню правильного харчування, щоб возити з собою в контейнерах, – парові котлетки, наприклад. Моя фірмова страва – італійська паста – з'являється на столі у свята або коли приходять гості. У нас демократична сім'я - не патріархат чи матріархат. У всіх рівні права. Якщо виникають якісь спірні моменти, ми як дорослі люди спокійно, з повагою одне до одного їх обговорюємо і знаходимо рішення", - сказала Настя.

Настя розповідає, як вдається зберігати романтику у стосунках, ніби вони щойно розпочалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У червоних лосинах і топі Каменських взялася зганяти жир прихильникам

"Олексій – неймовірний романтик. Він може приїхати до мене на зйомку без попередження з букетом квітів. Намагаємося знайти час хоча б на коротку зустріч серед дня. Іноді, якщо випадає вільне віконце, можемо зустрітися на годину і прогулятися парком або пообідати. І обов'язково плануємо спільні відпустки, щоб відпочити від метушні й насолодитися самотою. Мій ідеальний ранок – прокинутися в обіймах коханого чоловіка, неспішно поснідати, зробити пробіжку по свіжому повітрю і насолоджуватися товариством одне одного протягом усього дня. Щоранку, коли нікуди не треба поспішати, – свято. Відзначати 8 Березня з квітами і подарунками? Знаходжу це милою традицією, хоча і вважаю, що увага до своєї половинки не повинна залежати від червоних дат календаря. Для мене сім'я завжди на першому місці. Тому, незважаючи на напружений графік, ми намагаємося влаштовувати сімейні посиденьки. Запрошуємо у вихідні рідних і друзів, і я годую всіх смачною пастою або овочевою лазаньєю власного приготування", - розповіла Настя.

Співачка 32-річна Настя Каменських з головою поринула у світ спортивних тренувань. Цій тематиці тепер присвячено значну частину її контенту в Instagram. Зірка присвячує свої ефіри онлайн-тренуванням. Настя розмістила фото, на якому в рожевій брендованій футболці і чорних спортивних штанях стоїть, тримаючи гантелі. У публікації до фото жінка розповіла про те, як готується до тренувань та відновлюється після вправ. Говорить, що ці етапи є не менш важливими, ніж самі вправи. Настя дала досить прості, але ефективні поради, які перевірила на власному досвіді. ⠀

Зараз ви читаєте новину «У нас демократія, але їжу в контейнери готую і кладу я: Каменських розповіла про стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути