Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2007 16:20

У конкурсі "Містер світу-2007" Україну представляв 25-річний Євген Дудін (ФОТО)

Підкорити модельний Олімп Дудіну не вдалося, але у фінал він таки вийшов.

На Україні кандидатуру 25-річного Євгена Дудіна вибрали з поміж 150 претендентів. Оцінювали зовнішні дані молодих чоловіків, їх фотогенічність, інтелект, а також характер.

Конкурс "Містер світу-2007" пройшов у Китаї, на острові-курорті Хайнань. Три тижні учасники конкурсу жили на березі Південно-Китайського моря в 5-зірковому готелі.

"Для того щоб пізнати учасників ближче, оргкомітет влаштовував різноманітні конкурси. Чого тільки ми не робили - і танцювали, і сміття на пляжі прибирали, і намагалися грати мелодію на листочках", - розповів Дудін, який нещодавно закінчив факультет біофізики Севастопольского університета.

"Моїй команді, наприклад, випало завдання приготувати традиційну китайську страву "Креветки у кисло-солодкому соусі" на пательні на швидкість", - розповів хлопець.

Євген ще малим займався китайським боксом. Він навіть став срібним призером чемпіоната України. Однак ані кулінарні вміння, ані спортивна вправність і форма не допомогли йому посісти перші місця.

"Містером світу-2007" став – іспанець Хуан Гарсія Постімо, друге місце посів бразилець, третє - китаєць, пише ТаbloID.


Зараз ви читаєте новину «У конкурсі "Містер світу-2007" Україну представляв 25-річний Євген Дудін (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути