вівторок, 28 вересня 2010 17:15

У iPod Барака Обами закачано 2000 пісень

У iPod Барака Обами закачано 2000 пісень

Президент США Барак Обама розповів в інтерв"ю журналу Rolling Stone про свої останні музичні вподобання. За словами глави держави, він як і раніше віддає перевагу музиці своєї юності - баладам Боба Ділана, рок-н-ролу у виконанні The Rolling Stones, а також соул-композиціям Стіві Уандера.

Як відзначає президент, не дивлячись на явну любов до творчості вищеназваних виконавців, його музичні смаки досить обширні: від джазу Джона Колтрейна або Майлза Девіса до оперних партій у виконанні Марії Каллас. За словами Обами, він великий любитель класичної музики, хоч і не часто відвідує оперу або концертні зали.

"Бувають дні, коли Марія Каллас - те, що мені потрібне", - зізнався американський лідер, відзначивши, що в його iPod закачано близько двох тисяч композицій.

Разом з тим Обама відмітив, що останнім часом захопився репом, причому багато в чому з подачі свого помічника і колишнього баскетболіста Реджі Лава. Якщо раніше Обама слухав переважно Jay-Z, то зараз до нього додалися Nas, Lil Wayne і деякі інші популярні репери.

"Але я не особливий знавець [репу]", - поспішив додати президент США.

Жовтневий номер Rolling Stone з Обамою на обкладинці та інтерв"ю з президентом усередині з"явиться на прилавках американських магазинів 1 жовтня. Прочитати інтерв"ю можна вже зараз - воно опубліковане на сайті видання.

Окрім своїх музичних пристрастей, 44-й президент США обговорив з виданням і більш насущні питання, що стосуються внутрішньої та зовнішньої політики США. Обама говорив про Демократичну партію та її ініціативи, критичний щодо нього телеканал Fox News, а також про генерала Стенлі Маккрістала, який позбувся своєї посади після скандального інтерв"ю тому ж Rolling Stone.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У iPod Барака Обами закачано 2000 пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути