Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 21:02

Обама зводив Медведєва поїсти гамбургерів

Обама зводив Медведєва поїсти гамбургерів

Президенти США і Росії Барак Обама і Дмитро Медведєв після офіційної зустрічі в Білому Домі знехтували формальностями і перекусили в гамбургерному ресторані.

Після ранкових переговорів кортеж із главами двох держав покинув територію Вашингтона і попрямував до сусіднього Арлінгтону (штат Вірджинія). Там Медведєв і Обама відвідали місце Ray's Hell Burger - кафе з простою обстановкою, яке, однак, заслужило схвальні відгуки ресторанних критиків завдяки якості своїх гамбургерів.

Відвідувачі кафе шумно привітали двох президентів, коли вони увійшли до приміщення. Обама і Медведєв, знявши піджаки, зробили замовлення біля стійки і базікали з персоналом Ray's Hell Burger, а потім сіли разом за один із столиків, щоб з'їсти гамбургери.

Обама обрав бургер з сиром Чеддер, цибулею, салатом, помідорами і солоними огірками. Медведєв замовив бургер з Чеддер, гострим перцем халапеньо та грибами. Американський президент пив холодний чай, російський - кока-колу.

У 2009 році Обама вже відвідував Ray's Hell Burger разом з віце-президентом США Джо Байденом.

Коли влітку 2009 року американський президент відвідував Росію, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін запросив його на сніданок "в російській стилі". У меню входили копчена білуга з оладками, пельмені з перепелиці, яйця з чорною ікрою та морозиво з домашньої сметани.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Обама зводив Медведєва поїсти гамбургерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути