четвер, 21 жовтня 2010 11:58

У Євгенії Гапчинської немає грошей на м'ясо

У Євгенії Гапчинської немає грошей на м'ясо
Українська художниця Євгенія Гапчинська 10 років тому відмовилась від м'яса. У неї не було грошей, за що його купувати.

Не повернулась любов до цього продукту і коли її картини почали продаватися за тисячі доларів.

"У мене і донька, і чоловік м'яса не їдять, - розказала художниця. - Подружки кажуть: "Якби мій чоловік, прийшов додому і побачив на столі варені бурячки і квасольку — вбив би". А мої люблять. По вечорам просять не бутербродів чи печива, а домашнього йогурта. Фірмове блюдо, яке моє сімейство просить чи не кожного дня, - це смажені яблука за рецептом моєї бабусі. І моя сім'я чудово себе почуває".

7 років не їсть продуктів тваринного походження письменник Любко Дереш.

"Коли ти не їсиш м'яса — ти не вбиваєш живу істоту. А це чудове відчуття. Воно очищує свідомість, - зауважив Дереш. - Їжу тваринного походження перестав їсти поступово. Спочатку обмежив вживання мяса, потім, риби, яєць. Зараз їм лише овочі та крупи. В гостях, щоб не влаштовувати головний біль господарям, можу з'їсти трошки м'яса. З алкоголем зав'язав у сім років. Стандартна ситуація: після свята у пляшках залишився алкоголь. Пробуєш. Подобається. Допиваєш всі, доки тебе не нудить. І назавжди запамятовуєш, що алкоголь — це несмачно".

Серед відомих українців, які також відмовились від м'яса, телеведуча Маша Єфросиніна, дизайнер Лілія Пустовіт, лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський.

Не їсть м'яса голова СБУ Валерій Хорошковський. За його словами, це дуже допомагає йому в житті.

Нагадаємо, Хорошковський володіє контрольним пакетом акцій каналів "К1", "К2", "Мегаспорт", "Інтер", який оцінюють в $ 2 мільярди.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Євгенії Гапчинської немає грошей на м'ясо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути