четвер, 30 червня 2011 17:01

У другу дружину Валід Арфуш закохався з першого погляду

  У ванних кімнатах Валіда Арфуша встановлені веб-камери
У ванних кімнатах Валіда Арфуша встановлені веб-камери

Одними з улюблених місць першого заступника директора Національної телекомпанії України Валіда Арфуша є Ніцца, Андріївський узвіз у Києві, Одеса, острів Балі, ванна у власній квартирі на Подолі та гостьовий стіл.

"У Ніцці на початку 1990-х жила подруга брата, яка саме народила Омарові доньку. Ми не мали ні грошей, ні даху над головою. Одного разу з братом і нашим псом-сенбернаром заснули на вулиці. А вранці побачили, що ми – посеред базару. Люди розклали свій крам і почали торгувати. Нас не те що не прогнали – навіть не розбудили. А потім пропонували фрукти, круасани", - розповів Арфуш.

У кав'ярні на Андріївському узвозі він познайомився зі своєю другою дружиною, з якою виховує 8-річну доньку Емілі.

"Це була неділя, лютий 2001- го року. Ліда (журналістка Лідія Петрова – ред.) прийшла зі своїм хлопцем, я – із дружиною. Кохання було з першого погляду. Через півроку зрозуміли, що не можемо одне без одного", - зізнався він.

У ванних кімнатах власної квартири на Подолі Арфуш за допомогою веб-камери спостерігає за Києвом.

"Маю помешкання на двох верхніх поверхах. Дві ванні розташовані на нижньому. Хочемо ще облаштувати басейн. Люблю розслабитися і за чимось спостерігати. Оскільки встановити вікна у ванних можливості не було, то на даху прилаштував дві веб-камери. Одна знімає Поділ, друга – Андріївську церкву. Потім зображення передається на монітори, встановлені біля ванн", - зазначив Валід.

Чому він любить одеських офіціантів, з чого зробив гостьовий стіл і чому в останні роки його тягне на Балі можна прочитати у журналі "Країна" № 25 за 1 липня 2011 року.


Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.


Зараз ви читаєте новину «У другу дружину Валід Арфуш закохався з першого погляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути