Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2012 14:52

"У деяких артистів нема просто вибору" — Руслана про зірок у політиці

"У деяких артистів нема просто вибору" — Руслана про зірок у політиці
Про те, що вона четвертий номер, співачка дізналась з інтернету Фото: Gazeta.ua

Руслану зараз не кличуть у політичні партії. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я боюся, що не скоро жоден політик мене ще запросить до співпраці. Тому що я була в Парламенті дуже смілива і дозволяла собі голосувати так як я хотіла. І Саша мені завжди дзвонив і казав: "Не тиснеш кнопку, не тиснеш, тому що ми принципові". Я ніколи не забуду оці його слова. Я зараз не буду говорити, якого це принципового закону стосувалося", - наголосила вона.

За словами Руслани, представнику шоу-бізнеса не варто йти у Верховну Раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я навіть не думала, що піду в народні депутати" — Таїсія Повалій

"І не варто, і не потрібно, і це однозначно не вигідно. Це не вигідно чесно навіть з огляду на заробітки. Ми на своєму хлібі заробляємо набагато приємніше для нас, органічніше і чесно більше іноді, ніж те, що вони там влаштовують. Я просто знаю, що у деяких артистів нема просто вибору. Отак як було в мене. Такими витонченими методами просто ставили перед фактом, що... Зараз про це уже можна говорити, тоді про це ми не могли говорити. Я дізналась про те, що я четвертий номер, з Інтернету. Далі я не буду розповідати вам історію, тому що вже зараз це неактуально. Хоча бачите, ці люди повертаються в політику, очевидно знову будуть рухатися тими ж методами. На жаль, людей, на яких можна було покластися, я зустріла там небагато. Але зустріла, до речі. І, на жаль, це були люди з іншої фракції", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"У деяких артистів нема просто вибору" — Руслана про зірок у політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути