Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 14:05

Поголена Руслана цілувалася з Балогою на очах у чоловіка
9

Фото: Фото: Сергій Лівадний

Співачка Руслана Лижичко поголила собі скроні. У новому амплуа вона з'явилась на вечірці, присвяченій 10-річчю журналу "Корреспондент".

На голові артистки тепер є довгий хвіст, а скроні кілька днів тому були виголені.

Протягом вечора співачка спілкувалась з міністром з надзвичайних ситуацій Віктором Балогою. Політик кинувся цілувати зірку, щойно її побачив. Чоловік Руслани, Олександр Ксенофонтов, на очах у якого це трапилося, обійми Руслани з Балогою сприйняв дружньо.

Віктор Іванович не помітив змін у зовнішності красуні. Хоча не помітити таке неможливо. Співачка зізналася, що з голови вона зістригла лише 50 г волосся довжиною 10 см. Зробила вона це задля створення нового образу, який глядачі побачать у свіжому кліпі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана заспівала "Back In The USSR" українською

Чоловік і рідня нову стрижку сприйняли нормально. Вони розуміють, що артист має дивувати глядача. На питання кореспондента, чи не продала Руслана волосся, аби витратити гроші на благодійність, вона відповіла негативно. Сказала, що 50 г волосся продати неможливо.

"Якщо людина поголила собі скроні, там навіть не буде 50 г волосся. Куди його можна продати?! Куди? Куди можна продати 10 см волосся? Ви розумієте, що волосся продається, якщо воно має вагу і довжину. Тобто, коли його багато! Це треба всю голову поголити, щоб продати волосся. І то, для благочинності цього мало!!! Це не ті гроші, про які взагалі йдеться", - розповіла Руслана.

Зараз ви читаєте новину «Поголена Руслана цілувалася з Балогою на очах у чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути