Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 11:36

Руслана написала пісню до відкриття стадіону у Львові

 

Руслана написала спеціальну пісню до "Євро 2012". Вона має назву "Давай Грай". Прем'єра відбудеться на відкритті стадіону у Львові 29 жовтня.

Руслана виступатиме на відкритті "Арени-Львів". Співачка хоче об'єднати в масове шоу усіх присутніх на стадіоні.

"Ідея і форма пісні – це масова, стадіонна, музично-танцювальна "кричалка". Така, щоб її легко могли співати всі на трибунах, - розповідає про новинку Руслана. - Ця пісня про перемогу. Вона є у кожного - велика чи скромна, особиста чи спільна. Це та, до якої прагне кожна людина на планеті".

Шоу буде складатися із комплексу дій: інструктори в кожному секторі стадіону організовуватимуть глядачів, на екранах будуть різні написи, на полі танцюватимуть 1000 виконавців спиною до трибун, Руслана і танцюристи будуть працювати на кожну сторону стадіону.

Сам трек танцювальний. Однак основна мелодія, лейт-мотив, схожа на гімн.

"Я хочу, щоб в нас з'явилась нова запальна пісня для вболівальників. Я задумала масове шоу для трибун для будь-якої гри, поєдинку, бою чи матчу. Ідея – об'єднати якомога більше людей у єдиний ритм, звук, рух та мелодію! Якщо ми зробимо це разом – нас ніхто не зможе перемогти: перекричати, переспівати та перетанцювати. Ставай не глядачем, а учасником шоу. Давайте, зробимо це разом 29 жовтня у Львові на відкритті стадіону. Хто скаже, що це не можливо? Це можливо. Адже це наші традиції – співати і танцювати разом".

Відвідувачі уже сьогодні можуть переглянути спеціальний відео-майстерклас на сайті Руслани www.ruslana.ua з інструкцією синхронних дій для трибун під час виконання цієї пісні. Перед початком шоу на стадіоні 29 жовтня відбудеться спеціальна репетиція із глядачами.

Зараз ви читаєте новину «Руслана написала пісню до відкриття стадіону у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі