пʼятниця, 16 вересня 2011 13:00

На Львівшині з доріг до Євро-2012 крадуть асфальт

На Львівшині з доріг до Євро-2012 крадуть асфальт

У місті Дрогобич на Львівщині виявили крадіжку асфальту водієм фірми "Онур", яка робить основні дорожні роботи на Львівщині до Євро-2012.

"Онур" проводить зараз капітальний ремонт вулиць Стрийської та Трускавецької за кошти обласного бюджету.

"Верхній шар старого асфальту зрізають фрезерним комбайном, він перемелюється та машина відвозить у спеціальне місце. Звідти потім цю суміш беруть для кладки нового асфальту. Сьогодні ми прослідкували за одною вантажною машиною. Замість потрібного напрямку водій "Онур" звернув у село Почаєвичі. Видно, там комусь теж треба було асфальт на подвір'ї покласти", - розповів заступник міського голови Дрогобича Олександр Коростельов.

Водієм був українець-працівник "Онур". За таку машину суміші, припускає чиновник, у селі могли заплатити від 300 до 500 грн.

Саме "Онур" робить основні дороги на Львівщині, які оплачує державний бюджет. Це дороги на кордон із Польщею - "Львів-Краківець", "Львів-Рава-Руська", також основні вулиці у місті Львові. Фірма виграла тендер, бо має хорошу техніку.

"Думаю, при сьогоднішніх масових ремонтах доріг в області таке робиться частенько, - додає заступник голови. - Тепер ви розумієте, чому у нас такі дороги, чому увесь час ми їх ремонтуємо".

Зараз ви читаєте новину «На Львівшині з доріг до Євро-2012 крадуть асфальт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути