четвер, 15 вересня 2011 17:01

Сестри Бондаренко стали друзями Євро-2012

Сестри Бондаренко стали друзями Євро-2012

Когорта Друзів Євро-2012 поповнилася новими прізвищами. Новоспеченими Друзями стали відомі у світі тенісистки – українки Олена та Катерина Бондаренки. Урочисте представлення нових Друзів Євро-2012 відбулося 15 вересня в приміщенні Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна".

Відповідні дипломи, що засвідчують почесний статус сестер, вручив спортсменкам директор європершості-2012 в Україні Маркіян Лубківський: диплом №39 для Олени та №40 для Катерини. Голова МОК відзначив, що цей проект був би неповноцінним без участі в ньому сестер-тенісисток.

"Дуже приємно, що нас прийняли до команди Друзів Євро-2012. Спорт повинен розвиватися в Україні. Українці повинні грати в футбол і теніс, і всі в наступному році вболівати за нас та нашу збірну", – наголосила в свою чергу Олена Бондаренко.

Сестри також відзначили високу готовність до турніру аеропортів: "Ми багато подорожуємо, тому помічаємо усі зміни. Раніше київський аеропорт був маленьким, а зараз він розбудовується. Теж саме стосується й українських доріг. Вони вже такі самі, як і в Польщі".

Нагадаємо, серед відомих українських екс- та діючих спортсменів Друзями Євро-2012 є Сергій Бубка, Віталій та Володимир Клички, Валерій Борзов, Яна Клочкова, Леонід Буряк, Олександр Шовковський, Сергій Ребров, Марко Девич, Андрій Пятов, Дмитро Чигринський, Степан Юрчишин, Віктор Грачов, Ігор Кульчицький, Віта та Валентина Семеренки, Артем Федецький, Ігор Кутєпов.

Зараз ви читаєте новину «Сестри Бондаренко стали друзями Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути