пʼятниця, 16 вересня 2011 11:43

"Феменки" показали, як будуть пити і "трахатись" футбольні уболівальники
12

Фото: Фото: Reuters

Жіночий рух FEMEN дали прес-конференцію для польських ЗМІ у залі прес-клубу "Centrum Kultury Nowy Wspania?y ?wiat" у Варшаві.

"Цей прес-клуб запропонував нам провести прес-конференцію, оскільки знають, що у нас є компанія "Євро 2012 - без проституції!". Вони сказали, що буде чудово, якби ми їм розповіли, чому у нас є побоювання стосовно розвитку проституції і секс-туризму під час футбольного чемпіонату. Відповідно ми прийняли запрошення", - розповіла Gazeta.ua лідер жіночого руху FEMEN Анна Гуцол.

Жіночий рух ще наприкінці минулого року представив свій варіант талісманів до Євро-2012 - альтернативу близнюкам Славеку і Славку, яких створила кінокомпанія Warner Brothers, Блядека і Блядко.

"Спочатку був невеликий перформанс. Дівчата представляли собою футбольних фанатів. Тобто що насправді може відбуватися під час чемпіонату. Потрібно розраховувати, що туди приїдуть не джентльмени вищої ліги, які будуть пити каву і дивитись футбол. А приїдуть саме Блядек і Блядко, які будуть пити, трахати все, що рухається, і взагалі вести себе неадекватно, що у більшості випадків буває під час футбольних чемпіонатів. Після преформансу дівчата сіли і розповіли про всі свої побоювання стосовно Євро, особливо про соціальні проблеми, котрі можуть виникнути. Які є фінансові проблеми у нашої країни стосовно чемпіонату. Скільки ми заробимо чи не заробимо взагалі, як процвітає корупція під час підготовки до Євро", - зауважила Гуцол.

"Україна з її епідеміями СНІДу та туберкульозу, ситуативними спалахами холери, стане для Європи біологічної бомбою, осколки якої у вигляді заражених туристів розлетяться по всьому світу", - зазначила під час конференції активістка руху FEMEN Олександра Шевченка.

"Вибухо-небезпечна політична ситуація в Україні і прогресуюча політизація футбольних фан-клубів загрожує втягуванню зарубіжних уболівальників в українську політичну маразматію", - підсумувала ризики ще одна активістка руху Інна Шевченко.

Анна Гуцол підкреслила, що польські журналісти від таких дій дівчат спочатку були шоковані: "Вони не очікували такого. Але інформація в газетах, в інтернеті про нашу прес-конференцію була написана хороша".

"Ми не тільки привернули увагу до цієї проблеми, не тільки шокували. А можливо ще й показали УЄФА і нашій владі, що на них може очікувати, якщо вони не будуть виконувати ті соціальні вимоги, яких вимагає FEMEN. Ми просимо, щоб наша і польська влада пішли на зустріч і заборонили продавати пиво на стадіонах під час чемпіонату. Хочемо, щоб київська міліція контролювала фанатів", - підкреслила лідер руху, додавши, що в разі ігнорування вимог FEMEN обіцяє масу неприємних сюрпризів, зокрема можуть влаштовувати зриви певних заходів.

Зараз ви читаєте новину «"Феменки" показали, як будуть пити і "трахатись" футбольні уболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути