вівторок, 18 вересня 2012 17:28

Руслана інколи худне до 46 кг

Руслана інколи худне до 46 кг
Співачка закликала дівчат не повторювати за нею Фото: story.com.ua

Руслану потягнуло на панк. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У мене якийсь панк в душі відбувається. Мене завжди на панк тягнуло, тільки мені всі боялися дати волю. Всі люблять більше традиційні мотиви, в тому числі і Сашко мій (Олександр Ксенофонтов, чоловік співачки, - ред.). Він дуже любить, щоб я була леді. А я все більше стаю подібна на Анджеліну Джолі у фільмі "Лара Крофт". Я вдарилася в панк, чесно. І мене дуже від цього пре", - зізналась Руслана.

Між тим співачка розповіла про свою вагу і закликала дівчат не йти її шляхом.

"Я єдине тільки прошу: "Дівчата, не хворійте на мою хворобу, тому що як починаєш в це влазити, то вже назад дороги немає. Жеріть пончики, об'їдайтеся шоколадом і закусуйте це все медом, тортиком, все, що ви любите. Не хворійте на це!", - попросила вона.

За словами Руслани, зараз вона важить не більше 47 кг.

"На "Євробаченні" у мене було десь 52-53 кг, а коли поїхала в Америку, у мене було 54, так я була красуня. А зараз я важу 47, іноді навіть 46,5, а іноді навіть 46, а ще й було, що 45 кг і 800-900 г. Це було я взагалі злякалась", - зізналась вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Поголена Руслана цілувалася з Балогою на очах у чоловіка

Разом з тим співачка дуже любить їсти.

"Я люблю чорний шоколад, аж обожнюю, мед їм банками. Просто я дуже багато маю фізичних навантажень. Я багато почала займатись танцями", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «Руслана інколи худне до 46 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути