четвер, 03 листопада 2011 18:12

У Бориса Краснова після виходу з коми почалися проблеми з мовою

У Бориса Краснова після виходу з коми почалися проблеми з мовою

Бориса Краснова перевели у звичайну палату. Намітилася позитивна динаміка в стані декоратора. Проте лікарі після виходу з коми виявили у пацієнта проблеми з мовою.

Відновлення Бориса Краснова після пережитого інсульту йде дуже повільно, але стабільно позитивно. Художника з реанімації вже перевели у звичайну палату. Але, незважаючи на те, що лікарі говорять про позитивну динаміку в стані Краснова, вони продовжують цілодобово контролювати стан 50-річного пацієнта, щоб уникнути непередбачених ускладнень.

"Борису Аркадійовичу вже краще. За словами медиків, криза минула і тепер загрози для його життя немає", - повідомив адвокат Краснова Іманалі Узалов. Однак, незважаючи на оптимістичний прогноз лікарів, художник ще не скоро зможе залишити лікарню.

"Відновлення йде надто повільно, небезпека минула, але в нього залишилися проблеми з мовою, він як і раніше не розмовляє", - поскаржилися друзі Краснова.

Нагадаємо, що нещастя з відомим декоратором сталося невдовзі після скандалу, коли його затримали за підозрою у вимаганні п'яти мільйонів рублів. Тоді за Краснова внесли заставу і витягнули з-за ґрат, але потім він потрапив до лікарні з інсультом.

У пресу просочилася інформація, що стан Краснова був дуже небезпечним: у декоратора було запалення легенів. Після операції, яку йому зробили через виявлення набряку мозку, художник впав у кому, а коли нарешті вийшов з неї і почав приходити до тями, лікарі вже спеціально вводили Краснова в стан коми, щоб він не витрачав сили. Зараз, на думку лікарів, Борис Краснов досить зміцнів, щоб бути в свідомості і в звичайній палаті.

Зараз ви читаєте новину «У Бориса Краснова після виходу з коми почалися проблеми з мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути