пʼятниця, 09 вересня 2011 11:39

Відомого декоратора Бориса Краснова затримано за вимагання

Автор: Фото: Life News
  Борис Краснов був відпущений із залу суду під заставу
Борис Краснов був відпущений із залу суду під заставу

Декоратора Бориса Краснова затримано за вимагання. Знаменитого художника доставили на арешт до суду в Москві разом з кількома спільниками. Їх підозрюють у вимаганні 6 мільйонів рублів, повідомляє Life News.

Крім художника в Останкінський районний суд Москви були доставлені і четверо його спільників. П'ятьох чоловіків підозрюють у тому, що вони вимагали переписати на себе весь статутний капітал "Групи компаній Інконнект".

Адвокат Краснова в підсумку, зумів переконати суд залишити його підопічного на волі, - художника відпустили під заставу в п'ять мільйонів рублів.

За інформацією таблоїду, чоловіків підозрюють в шантажі московського підприємця Садоф'єва А. Злочинці, за словами їхніх жертв, погрожували поширити про них негативні чутки і тим самим зірвати низку великих угод.

Як розповіло джерело видання в суді, спільники регулярно надсилали листи з погрозами на електронну пошту бізнесмена і його матері, дзвонили на мобільний телефон. Кілька разів вимагачі бачилися зі своїми жертвами "на власні очі", зокрема, кілька разів вони зустрічалися за столиком кафе "Рис і Риба" у самому центрі Москви.

Прес-секретар Останкінського суду Москви Олександр Пулін Інтерфаксу повідомив, що у великому вимаганні підозрюються відомий художник-декоратор і телеведучий Борис Краснов, а також два чиновника Мінпромторгу і заступник директора спортивного інформаційного агентства при ОКР.

До суду доставляли Бориса Краснова, Олега Литошенка, Богданова Ю., Дунаєва І. і Шилова С. За версією слідства, вони незаконно намагалися заволодіти чужим майном: комерційною організацією, вартість якої оцінюється в 5 мільйонів рублів.

Як прокоментували представники слідства, Олег Литошенко є співробітником Олімпійського комітету Росії. Він одружений і у нього підростають двоє дітей.

В даний час суд заарештував поки тільки одного Шилова. Рішення про арешт Литошенка, Богданова і Дунаєва буде прийнято через 48 годин.

Зараз ви читаєте новину «Відомого декоратора Бориса Краснова затримано за вимагання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути