вівторок, 27 вересня 2011 11:36

Художнику Борису Краснову зробили операцію на головному мозку

Художнику Борису Краснову зробили операцію на головному мозку

Лікарям вдалося стабілізувати стан знаменитого декоратора Бориса Краснова, який переніс інсульт.

Стан відомого російського художника, який потрапив у Федеральний медичний біофізичний центр ім. Бурназяна з інсультом, покращився після проведеної операції на головному мозку.

Щоб не ризикувати, лікарі залишили пацієнта в медикаментозному сні - зараз будь-які навантаження на організм для нього можуть стати фатальними.

"Стан Борі стабілізувався, у нього не спостерігається погіршення, - поділилася з Life News теща художника Валентина Миколаївна. - Його вже вивели з коми, але він як і раніше без свідомості".

Лікарі ФМБЦ намагаються зробити все можливе, щоб врятувати 50-річному художнику життя.

"За словами лікарів, йому дуже вчасно зробили операцію, вона пройшла просто чудово, - каже Валентина Миколаївна. - У нього піднявся внутрішньочерепний тиск, і, щоб зняти його, Борю прооперували".

Проте самі ж медики дуже обережні у прогнозах і не поспішають робити передчасні висновки.

"Перебіг хвороби дуже важкий, - говорять лікарі, - ми робимо все залежне від нас".

Нагадаємо, що нещастя з Борисом Аркадійовичем сталось через два тижні після того, як навколо його імені вибухнув гучний скандал. 8 вересня Краснова затримали за підозрою у вимаганні на 5 млн рублів.

Через добу після госпіталізації Борис Аркадійович впав у кому. Лікарі проводили цілодобовий моніторинг стану, і їхні найгірші побоювання підтвердилися.

"У Бориса Аркадійовича стався набряк мозку після крововиливу в правій півкулі, - розповіло Life News джерело з оточення зірки, - виникла необхідність в екстреній операції.

За словами рідних, обвинувачення у злочині стало ударом не тільки для Краснова, а й для всієї його родини - дружини, дочки, батьків.

"Боря - кристально чесна людина, його треба знати, він не здатний на такі речі, - каже теща художника. - Він настільки сильно переживав через весь цей галас, що організм просто не витримав".

Зараз ви читаєте новину «Художнику Борису Краснову зробили операцію на головному мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути