вівторок, 29 червня 2010 09:45

Творець "Аватару" та Леді Гага потрапили у рейтинг найвпливовіших людей світу

Творець "Аватару" та Леді Гага потрапили у рейтинг найвпливовіших людей світу

Американський режисер Джеймс Кемерон, чий новий виток популярності припав на 2009 рік, коли на екрани вийшов його фільм "Аватар", увійшов до трійки найвпливовіших знаменитостей. Щорічний рейтинг 100 ключових діячів шоубізнесу опублікував журнал Forbes.

Як підрахували експерти журналу, за останній рік Кемерон заробив 210 мільйонів доларів, а його "Аватар" побив усі касові рекорди, зібравши в світовому прокаті 2,7 мільярди. Успіх створеної Кемероном картини дозволив йому не лише вперше ввійти в список Forbes, але і зайняти в ньому третє місце.

У 2010 році зміни торкнулися і першого місця рейтингу Forbes. Цього разу на вершину рейтингу найвпливовіших знаменитостей повернулася американська телеведуча і мільярдер Опра Уїнфрі. В минулому році вона поступилася першим рядком Анджеліні Джолі. За останні 12 місяців, за даними Forbes, Опра Уїнфрі заробила 315 мільйонів доларів.

Друге місце в рейтингу дісталося співачці Бейонсе, для якої, відзначають в Forbes, минулий рік був особливо плідним. Дівчина не лише гастролює, але й активно знімається в рекламі, а також розвиває свій дизайнерський бренд. У цілому, підкреслюють укладачі рейтингу, Бейонсе вийшла далеко за межі своєї колишньої музичної діяльності, що дозволило їй заробити 87 мільйонів доларів. У минулому році, Бейонсе займала лише четверте місце.

Серед інших впливових знаменитостей варто відзначити Lady Gaga, що дебютувала в рейтингу Forbes поряд з Джеймсом Кемероном. За останній рік популярна виконавиця заробила 62 мільйони і перебувала в центрі уваги громадськості, за що удостоїлася від укладачів рейтингу відразу четвертого місця.

Також у першій десятці списку Forbes присутні скандальний гольфіст Тайгер Вудс (5-е місце), співачка Брітні Спірс (6), ірландські рокери U2 (7), а також лауреат останнього "Оскару" Сандра Баллок (8), актор Джонні Депп (9) і поп-діва Мадонна (10). Лідер минулого року Анджеліна Джолі опустилася на 18-е місце.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Творець "Аватару" та Леді Гага потрапили у рейтинг найвпливовіших людей світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути