середа, 09 червня 2010 11:10

Леді Гага в новому кліпі проковтнула чотки (ВІДЕО)

Леді Гага в новому кліпі проковтнула чотки (ВІДЕО)

Леді Гага (Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) у вівторок презентувала на YouTube новий кліп "Алехандро" (Alejandro), котрий прикував увагу публіки і викликав неоднозначну реакцію навіть серед фанів поп-діви.

Тривалість нового кліпу складає майже 9 хвилин і включає найрізноманітніші епатажні іміджі поп-діви - в образі черниці, порно-зірки, озброєної до бюстгальтера мілітарі.

Газета Los Angeles Times про всяк випадок попередила читачів, що в новому кліпі є неоднозначні сцени, зокрема, здатні покоробити релігійних католиків.

Більшість критиків, включаючи телеканал MTV, відразу відзначили схожість нової роботи Гаги, що впадає в очі, з відомими кліпами Мадонни - зокрема, Like а prayer, що викликав тертя з релігійною громадою.

"Головним еківоком до минулої Мадонни, безумовно, є релігійні образи. Гага одягається в черницю, проковтує чотки і з'являється на хресті в різних позах в кліпі, що нагадує класичне відео Мадонни Like а prayer", - відзначає сайт MTV.

Можливо, аналогія пов'язана з тим, що режисером кліпу виступив Стівен Кляйн, фото-художник, що вважається літописцем Мадонни. Він активно працює з голою натурою, не цурається гомоеротіки, садомазохізму, різних атрибутів сексуальної субкультури.

Деякі редактори відмовляються працювати з Кляйном. Хоча серед його клієнтів - Анжеліна Джолі і Бред Пітт, Джастін Тімберлейк, Том Форд, Клаудіа Шиффер, Брітні Спірс, Наомі Кемпбелл.

Синопсис нового кліпу "Алехандро" описала сама Леді Гага.

"Я сохну від любові до геїв, але вони не хочуть, щоб я була з ними", - заявила поп-діва в одному з інтерв'ю, що передували кліпу.

У квітні цього року відеокліпи Леді Гаги зібрали на YouTube і Vevo в цілому 1 мільярд переглядів, що стало абсолютним світовим рекордом. У тому ж місяці журнал Time включив її в число "100 найвпливовіших людей року".

 

.РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага в новому кліпі проковтнула чотки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути