середа, 26 травня 2010 10:23

Ізраїльський журнал вийшов з голою Леді Гагою на обкладинці (ФОТО)

 

Передплатники газети Haaretz отримали сьогодні подарунок у вигляді 13-го номеру журналу про красиве життя "Галерія". Редакція найліберальнішого ізраїльського видання зважилася на досить сміливий крок: обкладинку журналу прикрасила фотографія скандально відомої співачки Леді Гаги - єдиним "одягом" загадкової красуні є приклеєні до її голого тіла обрізки газетних заголовків англомовних видань: "Зірка", "Секрети", "Безсоромна", "Готова померти".

Для Ізраїлю поява подібної фотографії на обкладинці видання, не закритого від чужих очей в щільну поліетиленову упаковку і що доставляється листоношами в житлові будинки і офіси, не тільки незвично, але і провокаційно. Втім, редакція Haaretz, вочевидь, не вважає пуритан і ультрарелігійних громадян своєю цільовою аудиторією.

У журналі опублікована велика стаття, що розповідає історію сходження зірки Леді Гаги, яка на сьогоднішній день стала однією з найбільш затребуваних співачок в світі.

У минулий понеділок відверті знімки Леді Гаги були надруковані на останній смузі ізраїльської газети Maariv. Але ці фотографії, узяті з британського таблоїду The Sun, були дещо "скромніше" за обкладинку журналу "Галерія".

Влітку минулого року Леді Гага дала єдиний концерт в Ізраїлі. Тоді її виступ викликав обурення представників деяких релігійних общин, що звинуватили і співачку, і ізраїльську владу в потуранні розпусті.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльський журнал вийшов з голою Леді Гагою на обкладинці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути