Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2012 09:27

Том Круз і Кеті Холмс вирішили возз'єднатися заради дочки

Том Круз і Кеті Холмс вирішили возз'єднатися заради дочки
Але тільки на один день Фото: ivona.bigmir.net

Відомі голлівудські актори і колишнє подружжя Том Круз і Кеті Холмс вирішили возз'єднатися. На такий крок вони пішли заради дочки Сурі. Але зворушливе возз'єднання сім'ї відбудеться тільки на один день.

Знаменний день возз'єднання двох голлівудських зірок Тома Круза і Кеті Холмс відбудеться 22 листопада. Колишнє подружжя вирішило разом провести День подяки, який зазвичай відзначається в четвертий четвер листопада.

Кажуть, на цей крок Кеті і Том пішли виключно заради їхньої шестирічної дочки Сурі. Близьке оточення Кеті Холмс повідомляє про те, що турботлива матуся намагається робити все, аби дочка не відчувала себе обмеженою, в тому числі і в спілкуванні з батьком, зіркою фільмів "Місія нездійсненна" Томом Крузом. Більш того, говорять, що дівчинку чекає ще один приємний сюрприз: в кінці цього року вона разом з батьком відправиться в Колорадо на розкішний гірськолижний курорт.

"Том і Кеті повні рішучості показати Сурі, що вони як і раніше залишаються друзями. Вони знають, як багато значать для неї, тому поступилися своїми принципами і гордістю, щоб влаштувати для дочки веселе свято", - поділився близький друг колишнього подружжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз вимагає $50 млн за статтю про те, що він кинув дочку

Нагадаємо, в кінці червня Кеті Холмс офіційно пішла від чоловіка, голлівудського актора Тома Круза. Однак пара розлучилася лише через два місяці, в серпні. Повідомлялося, що Том і Кеті пообіцяли зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі. Після розлучення Кеті позбулася великих грошей (Том Круз є одним з найбагатших голлівудських акторів, чий статок оцінюється в 250 мільйонів доларів) і багатьох благ. Так, актриса перебралася з автомобілів з особистим водієм на громадський транспорт і замінила особистий літак на звичайний. Мало того, кажуть, що Холмс не дісталося жодного цента після шлюборозлучного процесу.

До речі, той же суд ухвалив, що голлівудський актор в якості аліментів повинен виплачувати всього-33 тисячі доларів на місяць. Виходить, до 18 років (коли закінчиться термін виплати) Сурі "накопичить" п'ять мільйонів доларів. Крім аліментів суд постановив, що дівчинка залишається жити з матір'ю, однак батько вправі відвідувати дитину в будь-який час.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз і Кеті Холмс вирішили возз'єднатися заради дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути