понеділок, 17 червня 2019 20:43

ТНМК відсвяткували день народження зворушливим відео з рідкісними архівними фото
6

Гурту ТНМК виповнилось 30 років
Фото: прес-служба
Гурту ТНМК виповнилось 30 років
Гурту ТНМК виповнилось 30 років
Фоззі - Олександр Сидоренко у дитинстві
Гурту ТНМК виповнилось 30 років

Минулого тижня виповнилося 30 років із заснування гурту Олександром Сидоренко та Костянтином Жуйковим. Колектив отримав назву "Новые дома" на честь історичного району Харкова. З 1996 року, з приходом у гурт Олега "Фагота" Михайлюти, вони переназвалися у "Танок на майдані Конґо".

За ці роки гурт встиг об'їздити всю Україну, вплинути на розвиток хіп-хопу в країні та записати низку пісень. На день народження ТНМК підготував 2 подарунки. Перший - нова пісня "Ми смішили Бога". Другий - декілька десятків архівних світлин, які до цього бачили хіба що самі ТНМК та наближені до них люди. На цих фото можна побачити становлення гурту.

"В нас дві дати, які ми вважаємо стартовими. Перша, 14 червня 1989 року – коли я і Костянтин Жуйков в трудовому таборі вирішили створити гурт. Спочатку "Новые дома", потім "Танец на площади Конго". Згодом до нас доєднався Фагот, спочатку в якості фаготиста, потім – МС. А восени 1996 року ми вперше виступили як "Танок на майдані Конго". Ті ж люди, але вже інша музика. Тож 14 червня ми будемо гуляти 30 років з того моменту, як все почалося. А восени – 23 роки з того часу, як вийшло", - розповів Олександр Сидоренко – Фоззі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісню "Мій демон" написав після шести годин перебування в оточенні росіян

28 серпня в Києві гурт зіграє свою найвідомішу програму "Симфо хіп-хоп" разом із оркестром "Слобожанський". Особисто привітати гурт та побажати творчих успіхів можна буде на арт-заводі "Платформа".

"В мене часто питають, в чому секрет багаторічної популярності гурту ТНМК. Ми, як голка в яйці. Ми почали любити цей світ до того, як це стало мейнстрімом. Ми розуміємо, що тільки любов може об'єднувати, ненависть розганяє людей. Коли втрачається відчуття один одного, напевно тоді все і закінчується. Я розумію, що Фоззі прекрасна людина, як я можу його покинути?" – прокоментував Олег Михайлюта – Фагот.

Цього року гурт "Танок на майдані Конґо" представив кліп на пісню "Мій демон". Композиція входить до альбому під назвою "7", що вийшов у листопаді минулого року.

Зараз ви читаєте новину «ТНМК відсвяткували день народження зворушливим відео з рідкісними архівними фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути