середа, 27 лютого 2019 15:01

Гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон" за участі Анатолія Пашиніна

Гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон" за участі Анатолія Пашиніна
Головну роль у кліпі "Мій демон" виконав Анатолій Пашинін Фото: karabas.live

Гурт "Танок на майдані Конґо" представив кліп на пісню "Мій демон". Композиція входить до альбому під назвою "7", що вийшов у листопаді минулого року. Прем'єра кліпу відбулася на офіційному YouTube-каналі колективу. Центральну роль зіграв український і російський актор Анатолій Пашинін.

Головний герой - священик. За сюжетом, під час богослужіння він бачить видіння, у яких є азартні ігри, алкоголь, наркотики й секс.

"Пісню "Мій демон" написав після шести годин перебування в оточенні росіян в Чорногорії, - каже учасник гурту ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко. - Рядок "Усе буде моїм" - це парафраз на класичний малоросійський анекдот про "як не з'їм, то понадкушую". Сучасний українець уже не понадкушує, він покусає. Пісня - про бажання позбутися в собі малороса. Хоча вбити демона можна разом із носієм. Варто використати його, як мирний атом, або дозувати. В кожному є внутрішній янгол і демон. Другого треба зберігати, бо він не дає першому скласти крила, мотивує до дії".

"Усі церкви Києва відмовилися працювати з нами, тому ми побудували свою власну, - говорить режисер Дмитро Шмурак. - Коли розповідали ідею Фаготу і Фоззі, мало хто вірив, що вони погодяться. Виявилося, хлопці переживали лише про те, щоб знайшовся відповідний актор на головну роль. Робота з Пашиніним чисте задоволення - кожен дубль Толя викладається на 100 відстоків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісню "Мій демон" написав після шести годин перебування в оточенні росіян

Анатолій Пашинін знявся у кліпі "Мій демон" безкоштовно. Свій гонорар попросив відправити на лікування ветерана АТО, народного героя України Назара Опришка, позивний "Друг Бористень".

Зараз ви читаєте новину «Гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон" за участі Анатолія Пашиніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі