четвер, 23 березня 2017 18:39

Тіна Кароль записала чуттєвий саундтрек для "Хорошого хлопця"
9

Тіна Кароль та Кирило Дицевич
Фото: Прес-служба
Кирило Дицевич
Кирило Дицевич
Валерія Ходос та Анна Кошмал
Тіна Кароль та Кирило Дицевеч

Наступного тижня на телеканалі 1+1 стартує новий серіал "Хороший хлопець". Поспілкуватися з виконавцями головних ролей зібрались журналісти у київському ресторані Black market.

Виконавець головної ролі у серіалі, актор Кирило Дицевич, з'явився у залі ресторану з великим букетом червоних троянд, подарувавши кожній дівчині квіти.

"На наш погляд, це краща драма, яку "1+1 Продакшн" будь-коли створював. Сильний та гідний продукт. Зрозумілий і простий, про важливі людські істини, але при цьому в ньому є вишукані та тонкі речі, які глядач не звик спостерігати на телебаченні", - говорить генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участник "Голосу країни-7" снялся в новой драме канала "1+1"

Автор: Прес-служба
  Тіна Кароль
Тіна Кароль

Саундтрек для 20 серійного проекту записала співачка Тіна Кароль, це не перший досвід роботи музиканта у подібному проекті.

"Це другий мій саундтрек, перший був "Сдаться ты всегда успеешь" у проекті "Хазяйка". Цього разу я запронувала пісню "Я не перестану" і переконана, що вона теж стане хітом. У пісні ми намагалися передати крик душі, порив, пристрасть, кохання. Вона дуже точно описує загострення пристрастей та емоцій в серіалі "Хороший хлопець". Реліз самої пісні відбудеться в день прем'єри серіалу – 27 березня", - зазначила співачка.

Кирило Дицевич, герой якого за сюжетом захоплюється мотоциклами, зізнався, що під час зйомок виконував деякі трюки самостійно, не вдаючись до допомоги дублерів. Але, за словами актора, він більш прагматично ставиться до кохання.

"Це складна роль, мій герой йде на відчайдушні кроки заради коханої людини. Він втручається у долі інших людей, і часто приймає радикальні рішення. Я не впевнений, чи вчинив би так само, як мій персонаж. Напевно, я просто ще до кінця не розумію, що таке кохання, аби із впевненістю стверджувати, що так. Втім завжди слід пам'ятати, що життя у нас одне. І перед тим, як робити такі серйозні кроки, як мій герой, треба думати і про себе, і про інших рідних а близьких, які нас оточують", - говорить актор.

Валерія Ходос, яку глядачі запам'ятали за роллю Катерини в однойменній мелодрамі за мотивами поеми Тараса Шевченка, "Хороший хлопець" - перший досвід роботи над негативним персонажем. Акторка надихається класичною літературою і переконана, що до ролі треба підходити з натхненням.

Автор: Прес-служба
  Валерія Ходос
Валерія Ходос

"Для мене дуже важливо бути закоханою і натхненною. Треба вчасно зупинитися і "одягати" образ лише на час робочої зміни. Потім ти стаєш собою. Головне не закохуватися у партнера, а домовлятися, як будувати роботу", - говорить Валерія Ходос.

Одну з головних ролей у серіалі зіграла зірка серіалів "Село на мільйон", "Хазяйка" та "Свати" Анна Кошмал. У новій драмі актриса потрапляє в любовний трикутник і відчайдушно бореться за своє кохання. Для ролі Анна спробувала себе у ролі байкерші та навіть для зйомок деяких сцен перевтілилася у людину, яка втратила пам'ять.

Автор: Прес-служба
  Анна Кошмал
Анна Кошмал

Акторка зізнається, аби правдоподібно зіграти цю роль, вона навіть консультувалася зі знайомим, який мав амнезію після автокатастрофи.

"Це було дуже складним завданням. Ми з режисером багато готувалися до цього. Проживши цю роль, я зрозуміла, що історія нашого серіалу в черговий раз доводить, що як би складно нам не було, після темної ночі завжди настає світанок, завтрашній день принесе нам правильні рішення. Я думаю, що після перегляду "Хорошого хлопця", кожен глядач знову повірить в себе", - зазначила актриса.

Серіал є адаптацією корейського формату Nice Guy. Сценаристом української версії виступила українська письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар). Виробництвом драми займався "1+1 Продакшн". У центрі сюжету серіалу "Хороший хлопець" - історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Подальший розвиток подій, за словами творців проекту, не менш драматичний, ніж початок.

Автор: Прес-служба
  Кирило Дицевич
Кирило Дицевич

Драма "Хороший хлопець" стартує 27 березня о 21:00 на "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль записала чуттєвий саундтрек для "Хорошого хлопця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути