четвер, 13 вересня 2012 12:47

"Тепер я більше не дитя пороку" - Борис Моїсеєв переосмислив життя після інсульту

"Тепер я більше не дитя пороку" - Борис Моїсеєв переосмислив життя після інсульту
Співак зізнався, що після інсульту у нього було видіння Фото: bmoiseev.com

Популярний виконавець Борис Моїсеєв після перенесеного інсульту заявив, що зав'язав з епатажем і більше не вважає, що він дитя пороку. Артист дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про кохану жінку, дитину і намір піти зі сцени.

Нагадаємо, в грудні 2010 року Борис Моїсеєв переніс інсульт. Тільки сам артист знає, чого йому коштувало заново вчитися ходити, говорити, записувати пісні та виступати. Після всіх випробувань, що випали на його долю, Моісеєв в кожному своєму інтерв'ю говорив, що сильно змінився. Тепер же Борис вирішив розповісти про свою кохану жінку, дитину і намір піти зі сцени.

"Те, що трапилося зі мною, точно не було випадково. Це навіть не випробування. Катастрофа, яка дозволила мені по-новому поглянути на своє життя, оточення, друзів", - зізнався Борис Моїсеєв. Артист зізнався, що хоче, щоб шанувальники запам'ятали його таким, як зараз. "Тепер епатаж на сцені і в житті - для мене речі різні. Я більше не дитя пороку. Намагаюся бути праведним", - заявив артист.

Моїсеєв зізнався, що після інсульту у нього було видіння: "На кілька секунд у мене перед очима встали обриси Божого лику. Він був схожий на мене - красивий, привабливий, зовсім не старий. Сказав, що я буду жити до 87 років". Тепер артист відвідує церкву щосуботи.

Незважаючи на наполегливі чутки про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, популярний виконавець заявив, що у нього є кохана жінка Адель, з якою вони знайомі близько 20 років. Артист спростував чутки про своє таємне одруження. "Адель — найближча мені людина, наші душі розуміють один одного без слів. Для мене головне в жінці - вміння дружити. Ми вважаємо один одного сім'єю і без штампа в паспорті", - розповів Моїсеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Червоненко дружить з Борисом Моїсеєвим

Співак не змовчав і про дитину, якій допомагає і ділиться всім, що у нього є: "Свєті чотири роки - вона як маленький ангел. Я підтримую зв'язок з її батьками, щоб брати участь в її житті. Напевно, так виконую батьківський борг. Адже у мене немає своїх дітей".

Моїсеєв повідомив, що через пару років піде зі сцени. "Хочу відкрити шинок. Буду там керуючим. Не буду нудьгувати. Там же теж є люди. І мої шанувальники зможуть мене знайти. І я зможу їм пісні співати", - поділився планами на майбутнє Борис Моїсеєв.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер я більше не дитя пороку" - Борис Моїсеєв переосмислив життя після інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути