середа, 11 липня 2012 10:13

Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом

Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом
Ніякого відношення до його особистого життя фото не має Фото: Russian Look

У понеділок, 9 липня, в російських ЗМІ з'явилася інформація про таємне весілля Бориса Моїсеєва, після того як співак у своєму мікроблозі на Twitter виклав фотографію, на якій він зображений з нареченою. Артист не став коментувати фотографію, а лише лаконічно підписав: "Весілля. Кращий із чоловіків".

Після цього запису до 58-річного співака і членам його колективу стали надходити дзвінки з привітаннями. Один з таких дзвінків приголомшив і справжню наречену Моїсеєва Адель Тодд. Артист і його давня подруга вже двічі мали намір укласти шлюбний контракт, але з незалежних причин церемонія весь час відкладається. Проте співак нещодавно обіцяв, що весілля з Адель нарешті відбудеться у вересні. І тут раптом фото з іншою нареченою! Сам Борис Михайлович, як і його піар-служба, ухиляється від відповіді, чим створює чимало домислів і пересудів.

Зрештою вдалося з'ясувати, що Моїсеєв виклав фотографію зі зйомок кліпу на його нову пісню "Кращий із чоловіків", де за сюжетом він одружується з молодою дівчиною. Ніякого відношення до його особистого життя це фото не має. Зйомки проходили в найсуворішому секреті в минулу п'ятницю в ЦПКіВ імені Горького в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Моїсеєв таємно одружився

При цьому Моїсеєв на весільній церемонії, знятій в кліпі, виступав не в ролі нареченого, а в ролі пастора.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути