понеділок, 19 березня 2018 12:05

TAYANNA розповіла, як заїдала стрес після нацвідбору Євробачення

TAYANNA розповіла, як заїдала стрес після нацвідбору Євробачення
Тетяна Решетняк заїдала стрес горішками зі згущенним молоком Фото: Апостроф

Співачка TAYANNA вирішила скинути 5 кілограмів зайвої ваги.

Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я завжди еспериментую, мені хочеться цього разу довести своє тіло до ідеалу, але за допомогою професійного дієтолога. Оскільки я дуже емоційна, то завжди заїдаю всі емоції солодким і в цьому мій великий мінус, я можу місяць займатися спортом, бігати і потім набрати все назад, коли їм солодке. Тому мені потрібна людина, яка мені скаже: "Не можна їсти горішки зі сгущенним молоком". Якщо б вони були у мене в холодильнику постійно, то я б була велика, - говорить співачка і додає, - коли я отримала нагороду М1 Music Awards, я дозволила собі побалувати горішками зі згущенним молоком. І після нацвідбору Євробачення, я заїдала стрес горішками. Зараз бігаю 10 кілометрів, але не кожного ранку. В середньому 6-7 кілометрів. Потрібно, щоб було мінімум 6 градусів тепла, у мороз не бажано бігати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меловін представить Україну на Євробаченні

24 лютого Меловін переміг у фіналі національного відбору з англомовною піснею "Під сходами". За оцінками журі він посів друге місце, поступившись TAYANNA. Однак отримав максимальний бал від глядачів.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA розповіла, як заїдала стрес після нацвідбору Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути